KFC si Pizza Hut sustin si in acest an campania “Vreau in clasa a noua”

KFC si Pizza Hut sustin si in acest an campania Vreau in clasa a noua, derulata de World Vision Romania, prin care copiilor din mediul rural li se ofera burse pentru a merge la liceu. In cadrul acesteia, pe parcursul lunii octombrie, in toate restaurantele KFC si Pizza Hut din tara oricine poate dona 1 Leu fara a fi nevoit sa cumpere ceva. Din fondurile colectate, organizatia World Vision Romania va oferi burse pentru 57 de copii fara posibilitati materiale. Copiii implicati in proiect sunt selectati in functie de situatia financiara a familiei din care provin, de rezultatele scolare si de dorintalor de a merge la scoala. In timpul liceului, acestia beneficiaza de o bursa lunara care le acopera cheltuielile necesare pentru a-si continua studiile.

“In zonele rurale din Romania, doar 55% dintre tineri isi continua studiile la liceu. In celelalte cazuri, familiile nu au posibilitati financiare pentru a-si sustine copiii pe perioada liceului. La KFC si Pizza Hut, credem ca sta in puterea noastra sa facem o diferenta si sa le oferim copiilor sansa la o educatie mai buna. In ultimii 6 ani, impreuna cu clientii nostri, am adunat mai mult de 172.000 de euro si suntem increzatori ca anul acesta campania va avea un succes cel putin la fel de mare ca editiile trecute”, a declarat Mark Hilton, CEO KFC si Pizza Hut Romania.

Pana in prezent, peste 500 de copii cu situatie materiala dificila au terminat liceul datorita proiectului Vreau in clasa a noua, iar jumatate dintre ei sunt acum la facultate.
La nivel national, campania este sustinuta de prezentatorul TV, Dani Otil.

Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de World Food Programme, o subsidiara a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief este sustinut anual de YUM!, fiind prezent in peste 130 de tari si teritorii si in mai mult de 39.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell si implicand aproape 1,5 milioane de angajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.