KFC si Pizza Hut sustin si in acest an programul „Vreau in clasa a 9-a”

Vreau in clasa a 9-a_2019KFC si Pizza Hut sustin, pentru al 12-lea an consecutiv, programul „Vreau in clasa a 9-a”, derulat de World Vision Romania.  Pana in prezent, peste 1.300 de copii au beneficiat de sustinere in continuarea studiilor liceale.

In fiecare an, pe parcursul lunii octombrie, se pot face donatii pentru copiii inscrisi in program, in urnele special amenajate in locatiile din intreaga tara, la casele de marcat cand plaseaza comanda sau la kiosk-urile digitale, in restaurantele in care acestea sunt disponibile. Clientii sunt incurajati sa doneze, contribuind astfel la viitorul unor copii provenind din medii defavorizate, intrucat lipsa resurselor financiare este un aspect care influenteaza substantial riscul abandonului scolar. Orice suma este importanta, donatia nu este conditionata de achizitionarea vreunui produs.

Claudia-Porojan_CSR-MediaProiectul „Vreau in clasa a 9-a” este unul de suflet pentru noi, avand deja o traditie si rezultate care ne bucura foarte mult. Prin intermediul acestuia, am reusit sa investim, pe termen lung, in educatia si accesul la informatie ale unor generatii de copii cu potential si am realizat ca ceea ce pentru noi poate parea un vis mic, pentru ei este unul foarte mare. Tocmai de aceea, vom continua sa sustinem aceasta initiativa si suntem siguri ca, la fel ca in anii precedenti, vom avea parte de sprijinul clientilor si angajatilor nostri, care au facut posibila realizarea acestui proiect si carora dorim sa le multumim pe aceasta cale pentru  increderea acordata”, a declarat Claudia Porojan, Senior PR & CSR Manager Sphera Franchise Group.

Astfel, impreuna cu cei care se alatura campaniei, KFC si Pizza Hut reusesc sa sustina un vis mic, care este de fapt mare, prin oferirea unui sprijin financiar vital pentru aceasta etapa profesionala si personala, din viata unui adolescent, accesul la liceu. Donatiile ajung la copiii inscrisi in programul „Vreau in clasa a 9-a” sub forma unor burse lunare in valoare de 250 de lei, distribuite pe tot parcursul ciclului liceal si care sunt destinate costurilor de transport si achizitionarii de rechizite. In plus, prin intermediul programului, elevii primesc acces si la o serie de sedinte de consiliere socio-profesionale, precum si la activitati dedicate socializarii. Elevii care vor face parte din proiectul ,,Vreau in clasa a 9-a’’ sunt alesi atat in baza rezultatelor scolare, cat si in functie de dorinta lor de a-si continua studiile.

Anul acesta, in cadrul campaniei, sunt prezentate povestile de succes ale unor alumni, in cadrul platformei dedicate https://www.kfc.ro/vreauinclasa9/. Mai exact, 12 elevi din promotii diferite impartasesc ce a reprezentat pentru ei accesul la proiectul ,,Vreau in clasa a 9-a’’, povestind parcursul lor personal si profesional.

Parteneriatul KFC si Pizza Hut cu World Vision Romania se inscrie in directiile strategice de CSR ale KFC si Pizza Hut Romania, avand scopul de a sustine educatia si dezvoltarea tinerilor. Campania face parte din programul World Hunger Relief, cea mai mare initiativa internationala din sectorul privat, lansata de YUM! Brands Inc. al carei beneficiar este World Food Programme, o subsidiara a Organizatiei Natiunilor Unite. Programul World Hunger Relief se desfasoara in peste 130 de tari si teritorii si in mai mult de 40.000 de restaurante KFC, Pizza Hut si Taco Bell, implicand aproape 1,5 milioane de angajati.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.