KMG International: 160 de tineri participa la un nou Program de Internship

Rompetrol - InternshipKMG International a lansat, prin intermediul companiilor sale membre, Programul de Internship 2018.

In cadrul acestuia, 160 de elevi de liceu, studenti si masteranzi au fost selectionati pentru a-si dezvolta competentele profesionale si tehnice, in scopul de a urma o cariera de succes in industria de petrol & gaze.

Programul se va derula in doua sesiuni, prima intre 1 august si 30 septembrie, iar a doua sesiune de la 1 octombrie pana la finalul lunii decembrie, in orasele Navodari, Ploiesti si Bucuresti.

Simona Popovici - RompetrolProgramele de Internship sunt parte a strategiei KMG International de a investi in resursele umane, nu doar in cadrul companiei, ci si pentru beneficiul comunitatilor in care ne desfasuram activitatea. Pe langa acoperirea completa a materialelor de studiu, accesul la toate procesele din incinta unitatilor noastre si posibilitatea de a ramane in cadrul Grupului ca angajati, oferim 50 de burse pentru un an universitar complet celor mai buni stagiari selectati la finalizarea programului”, a declarat Simona Popovici, directorul de resurse umane al Grupului KMG International.

Sprijinit de cele doua platforme industriale, Petromidia si Vega, precum si de birourile companiei, programul permite transferul de know-how de la profesionisti catre noua cei din generatie, aflati in primele etape ale carierei. Elevii si studentii vor fi instruiti de catre profesionisti ai Grupului din sectoare de activitate precum prelucrarea titeiului si petrochimia, laborator, intretinere, planificare, managementul riscului, securitatea ocupationala si protectia mediului.

Participantii programului provin in principal din licee si universitati de profil din Constanta, Ploiesti si Bucuresti – liceul ”Lazar Edeleanu”, Universitatea ”Ovidius” din Constanta, Facultatea de Petrol si Gaze din Ploiesti, Universitatea Politehnica Bucuresti – unitati de invatamant cu care Grupul a incheiat parteneriate pentru a oferi stagii de pregatire liceenilor, studentilor si absolventilor.

Tinerii din Programul de Internship 2018 (dintre care 140 in cadrul companiilor de pe platformele Petromidia si Vega, si 20 in cadrul birourilor corporate) au fost selectati in urma unei campanii de recrutare realizata in cadrul universitatilor, in cadrul careia au fost evaluate un set de competente tehnice si comportamentale precum lucrul in echipa, initiativa, comportamentul proactiv si orientarea catre rezultate. Elevii si studentii vor avea posibilitatea de a ramane in cadrul companiei dupa incheierea programului, in functie de locurile vacante disponibile.

In urma Programului de Internship din anul 2017 au fost angajati in diferite domenii de activitate din cadrul companiilor membre ale KMG International un numar de 42 de stagiari din cei 160 participanti. Incepand cu anul 2001, aproximativ 1300 de stagiari s-au alaturat programului nostru, iar cei mai buni dintre ei si-au inceput carierele la KMG International.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.