KMG International a desemnat cei 100 de elevi care vor primi burse de performanta

rompetrol burseKMG International a selectat cei 100 de elevi de liceu si studenti cu rezultate academice deosebite din Bucuresti, Constanta si Prahova care vor beneficia de burse in valoare totala de 100.000 USD.

50 burse au fost oferite studentilor din cadrul programului de practica KMG International, pe baza evaluarii performantei lor.

Celelalte 50 au fost acordate celor ce au aplicat pentru programul de burse pe site-ul companiei, 25 pentru elevi de liceu si 25 pentru studenti cu rezultate academice excelente si determinarea sa isi dezvolte cariera in domeniul energetic. Ei urmeaza studii in domenii precum chimie, inginerie mecanica, ingineria petrolului si a gazelor sau economie, studiind la universitati precum Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti si la licee din Constanta, Bucuresti si Ploiesti.

Alexey+Golovin_rompetrolEste necesar sa oferim sprijinul nostru celor ce se afla la inceputul carierei, viitoarelor generatii de specialisti din domeniul de petrol & gaze. Cu ocazia aniversarii Centenarului Marii Uniri, ca parte din strategia noastra de a sustine si investi in educatia din Romania, prin programul de burse oferim posibilitatea tinerilor ambitiosi de a se dezvolta, precum si recunoastere pentru reusitele lor. Ne mentinem acest sprijin si fata de urmatoarele generatii de profesionisti din domeniul energetic”, a declarant Alexey Golovin, Vicepresedinte al Grupului KMG International.

Cele 370 de candidaturi primite incepand cu luna septembrie au fost evaluate de un juriu compus din patru reprezentanti KMGI – Cristian Bolohan, director de procese, Laurentiu Coltanel, director de operatiuni la Rompetrol Rafinare, Costinela Dragan, manager sustenabilitate, Simona Popovici, director de resurse umane si doi profesori universitari, Prof. Ion Onutu de la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti si Prof. Anca Sterpu de la Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologie a Petrolului.

De peste 15 ani, KMG International ofera programe de practica, investind in dezvoltarea resurselor umane si in transferul de cunostinte de la profesionisti la tineri absolventi. In 2018, 140 de studenti au fost recrutati pentru programul de practica in companiile de la platformele Vega si Petromidia si 20 in sediul central din Bucuresti. 1300 de interni s-au alaturat Grupului din 2001 pana in prezent, multi ramanand in cadrul companiei. KMG International a dezvoltat o colaborare de lunga durata cu universitati din mai multe orase din tara, construind programe dedicate studentilor ce isi doresc o cariera in domeniul energetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.