KMG International a donat echipament medical pompierilor ISU Dobrogea

Rompetrol - ISU 2017KMG International continua sa ofere suport Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea prin achizitia unui manechin medical pentru trainingul echipajelor de prim ajutor in oferirea de asistenta la nastere.

Pana la 1 noiembrie, la nivelul judetului Constanta echipajele de prim ajutor SMURD au intervenit la aproximativ 100 de gravide si lehuze, pentru asistare la nastere si ingrijirea nou-nascutului.

La Constanta functioneaza un centru regional de pregatire in primul ajutor calificat si descarcerare, amenajat de KMG International in 2013, in care sunt pregatiti paramedicii constanteni, dar si cei din judetele Calarasi, Tulcea si Ialomita.

Printre proiectele realizate cu ISU la nivel national amintim: dotarea echipajelor ISU/SMURD Bihor cu un sistem informatic de asistare decizionala unic in Romania, folosit in timpul misiunilor de urgenta de descarcerare, in judetul Neamt – reamenajarea spatiului in care functioneaza dispeceratul integrat ISU-Ambulanta Neamt si dotarea acestuia cu mobilier si echipamente electronice, de informatica si comunicatii moderne necesare in dispecerizarea apelurilor de urgenta si coordonarea actiunilor de interventie, etc.

Alexey+Golovin_rompetrolIntelegem nevoile sistemului public de sanatate si avem datoria sociala de a contribui la dezvoltarea tarii astfel incat pacientii sa beneficieze de asistenta medicala de calitate. Aceasta initiativa vine ca o continuare a angajamentului pe care ni l-am asumat in urma cu 10 ani, prin care am realizat investitii in reabilitarea si dotarea unitatilor spitalicesti si a centrelor de pregatire ISU din Romania de peste 4 milioane USD”, a declarat Alexey Golovin, Vicepresedinte KMG International.

 

Parteneriatul cu SMURD, incheiat in 2009, s-a concretizat in carburant JetA1 pentru elicopterele aeromedicale, uniforme pentru voluntari la nivel national, contributie financiara la construirea heliportului de pe spitalul de urgenta Oradea, cat si aparatura medicala – ECMO mobil (aparat de oxigenare extracorporala arterio-venoasa cu membrana).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.