KMG International a selectat cei 100 castigatori ai programului de burse

Burse KMG International 2019In cadrul programului dezvoltat de KMG Internationa, 100 de elevi de liceu si studenti cu rezultate academice deosebite din Bucuresti, Constanta si Prahova au fost selectati pentru a beneficia de burse in valoare totala de 100.000 USD.

50 burse au fost oferite elevilor si studentilor ce au luat parte la programul de practica KMG International 2019, fiind declarati castigatori, in urma rezultatelor evaluarii finale si implicarii pe parcursul programului.

Celelalte 50 de burse au fost acordate celor ce au aplicat prin depunerea candidaturii, elevi si studenti cu rezultate academice excelente si determinare sa isi dezvolte cariera in domeniul energetic. Ei urmeaza studii in domenii precum chimie, inginerie mecanica, ingineria petrolului si a gazelor sau economie, studiind la universitati precum Universitatea Petrol – Gaze din Ploiesti, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea din Bucuresti si la licee din Constanta, Bucuresti si Ploiesti. Cei mai multi dintre castigatorii burselor provin de la Liceul Tehnologic „Lazar Edeleanu” din Ploiesti.

“Sprijinul financiar pentru tinerii performanti ce se afla la inceput de drum profesional poate fi decisiv pentru evolutia lor. Programul de burse vine in sprijinul elevilor de liceu si studentilor ce vor sa isi dezvolte cariera in domeniul energiei, pentru a le oferi mijloacele necesare de a se dezvolta profesional si personal in aceasta directie.” Alexey Golovin, director departament juridic si afaceri corporative, KMG International.

“Bursele KMG International, oferite elevilor si studentilor aflati in programul nostru de internship, cat si celor ce si-au depus candidatura pentru program, fac parte din strategia noastra de a sprijini viitoarea generatie de profesionisti din industria de petrol si gaze. Vrem sa aducem cat mai multi tineri performanti aproape de industria noastra si sa ii sustinem sa isi urmeze dorinta de a se dezvolta intr-un domeniu atat de ofertant.” Simona Popovici, director resurse umane, KMG International.

Candidaturile primite au fost evaluate de un juriu compus din reprezentanti KMG International , cat si doi profesori universitari, conf. univ. dr. ing. Daniela Popovici, decan al Facultatii Tehnologia Petrolului si Petrochimie din cadrul Universitatii Petrol si Gaze din Ploiesti, si sef lucrari universitar dr. Anca Sterpu de la Universitatea Ovidius din Constanta, Facultatea de Fizica, Chimie, Electronica si Tehnologie a Petrolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.