KMG International a sustinut modernizarea Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Vulcan

vulcan1KMG International (fostul Grup Rompetrol) a sustinut cu 10.000 de euro reabilitarea si dotarea unitatii de primiri urgente a Spitalului Municipal Vulcan, din Hunedoara, ce deserveste anual 9600 de pacienti. Proiectul, finantat in cadrul  programului Impreuna pentru fiecare, a demarat in octombrie 2014 si a fost realizat cu implicarea voluntara a cadrelor medicale. Lucrarile au vizat reabilitarea unei suprafete de 330 mp si realizarea circuitelor conform legislatiei in vigoare a intregului Compartiment de Primiri Urgente, dotarea cu mobilier si aparatura medicala specifica: ventilator portabil, truse resuscitare, electrocardiograf etc. Beneficiarvulcan2ii directi sunt cei 188 angajati ai spitalului, 24.000 locuitori ai orasului Vulcan, dar si din celelalte localitati din Valea Jiului.

AzamatZhangulovSanatatea este unul dintre pilonii de sustinere a unei societatii, cu impact direct asupra performantelor economice. De aceea pentru noi, KMG International, starea de sanatate si securitate a angajatilor, dar si a comunitatii nationale in ansamblul ei, este o prioritate si o directie de interventie prin programele de CSR”, a declarat Azamat Zhangulov, Vicepresedinte Senior KMG International.

Modulul educativ al proiectului a implicat 139 de elevi ai scolilor din oras, participanti in 3 seminarii pe teme de sanatate si acordarea primului ajutor.

Grupul sustine dezvoltarea comunitatilor locale prin platforma de responsabilitate sociala Energia vine din suflet, ce cuprinde proiecte implementate la nivel national in domeniile protectia mediului, sanatate, cultura. In ultimii 7 ani valoarea investitiilor realizate prin acest program a depasit 7 milioane USD.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.