KMG International acorda 100 de burse elevilor si studentilor din trei judete

Rompetrol-100burseKMG International acorda 100 de burse elevilor de liceu si studentilor cu performante remarcabile din Bucuresti, Constanta si Prahova.

Elevii si studentii pasionati de industria de petrol si gaze isi pot trimite candidaturile la adresa dedicata programului intre 16 septembrie si 20 octombrie, urmand ca pe 1 noiembrie sa fie anuntate rezultatele procesului de selectie.

Alexey+Golovin_rompetrol“Programul de burse KMG International este unul dintre proiectele dezvoltate de compania noastra pentru sustinerea educatiei de calitate in Romania. Stim ca educatia este cheia catre dezvoltarea durabila a comunitatilor si credem ca tinerii performanti trebuie sustinuti, mai ales atunci cand resursele nu sunt suficiente. De aceea, continuam programul de burse, tocmai pentru a contribui la cresterea viitoarei generatii de profesionisti din domeniul de petrol si gaze”, a adeclarat Alexey Golovin, director departament juridic si afaceri corporative, KMG International.

Bursele, in valoare de 1000 de dolari  fiecare, sunt oferite pentru un an de studiu si vor fi acordate in urma unei jurizari riguroase: 50 vor fi acordate studentilor inscrisi in programul de practica al companiei, pe baza evaluarii performantei lor, iar restul de 50 vor fi oferite printr-un proces de evaluare.

Printre criteriile de eligibilitate, mentionam: media academica peste 8 (pentru toti anii de studiu), implicarea in activitati de voluntariat si dorinta puternica de a-si dezvolta cariera in domeniul energetic (descrisa intr-un eseu de motivatie). Specializarile vizate sunt chimia, ingineria mecanica si electrica, energetica, petrol si gaze (ingineria petrolului si gazelor, tehnologia petrolului si petrochimie, prelucrarea petrolului si petrochimie), constructii. Evaluarea candidaturilor se va face de catre un juriu mixt, compus din reprezentanti ai companiei si ai universitatilor partenere, cu expertiza vasta in sectorul energetic.

Pentru a se inscrie in programul de burse, studentii si elevii interesati sunt invitati sa consulte pagina oficiala a programului pentru a descoperi daca sunt eligibili si care sunt documentele ce trebuie transmise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.