KMG International sprijina Teach for Romania in comunitati vulnerabile din Constanta

Teach for RomaniaKMG International va sprijini educatia de calitate in judetul Constanta prin programul Teach for Romania in anul academic 2019-2020, sustinand doua cadre didactice din sistemul de invatamant primar si gimnazial ce fac parte din program.

Profesorii sustinuti actioneaza ca modele si indrumatori pentru elevii din scolile partenere. Prin intermediul acestui parteneriat, copiii din comunitati vulnerabile se vor bucura de acces si expunere la alte medii decat cel nativ, in scopul dezvoltarii orizontului de interes si cunoastere, cu accent pe dezvoltarea zonelor de crestere urmarite in program, precum si pe orientarea in cariera: literatie (alfabetizare functionala, digitala/numeratie), inteligenta emotionala (valori, stima de sine), leadership.

In acest sens, pe parcursul anului se vor construi diferite activitati extra-curriculare impreuna cu profesorii sprijiniti de Teach for Romania si copiii din comunitatile constantene.

Alexey+Golovin_rompetrol„Credem ca educatia de calitate, in special in zonele vulnerabile, reprezinta primul pas catre dezvoltarea sustenabila a comunitatilor. Am decis sa sprijinim profesorii ce fac parte din programul Teach for Romania din judetul Constanta,  intrucat credem ca prin acest parteneriat putem raspunde mai eficient nevoilor din regiune, putem combate inechitatea educationala si contribui la dezvoltarea armonioasa a generatiilor viitoare”, a declarat Alexey Golovin, director  departament juridic si afaceri corporative.

KMG International este un investitor important in economia romaneasca, fiind in acelasi timp un cetatean corporativ responsabil. Prin programul „Impreuna pentru fiecare”, compania a implementat 101 proiecte de protectie a mediului si sanatatii in intreaga tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.