KMG International sustine Olimpiada Nationala de Chimie, organizata la Constanta

rompetrol olimpiadaKMG International (Rompetrol) este sponsorul principal al celei de-a 53-a editii a Olimpiadei de chimie, organizate de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, in perioada 21-25 martie. 350 de elevi din clasele VIII-XII din toata Romania vor participa la etapa nationala a competitiei.

Sprijinul financiar oferit de KMG International va fi folosit pentru achizitionarea materialelor necesare pentru proba practica, ce are loc pe 24 martie.

Deschiderea oficiala a fazei nationale are loc pe 21 martie la Centrul Multifunctional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanta. Reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale, Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Universitatii „Ovidius” din Constanta, autoritatilor locale si Rompetrol vor fi prezenti la eveniment.

Alexey+Golovin_rompetrolEducatia de calitate este unul dintre principiile  dezvoltarii durabile. Investitia in generatiile viitoare reprezinta o prioritate pentru noi, de aceea, in ultimii ani, am initiat proiecte educationale si oferim programe de internship, burse de performanta. Performanta poate fi incurajata prin competitie corecta, de aceea sprijinim Olimpiada Nationala de Chimie, un concurs care pune in valoare pasiunea pentru chimie si gandirea analitica a elevilor si ii aduce mai aproape de domeniul energetic”, a declarat Alexey Golovin, vicepresedinte al Grupului KMG International.

Castigatorii etapei nationale vor fi premiati pe 25 martie, primind premii atat din partea organizatorilor, cat si premii speciale oferite de KMG International.

De peste 15 ani, KMG International ofera programe de practica si internship, investind in dezvoltarea resurselor umane si in transferul de cunostinte de la profesionisti la tineri absolventi. In 2018, 140 de studenti au fost recrutati pentru programul de practica in companiile de la platformele Vega si Petromidia si 20 in sediul central din Bucuresti. 1300 de interni s-au alaturat Grupului din 2001 pana in prezent, multi ramanand in cadrul companiei. KMG International a dezvoltat o colaborare de lunga durata cu universitati si licee din mai multe orase din tara, construind programe dedicate studentilor si elevilor ce isi doresc o cariera in domeniul energetic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.