KMG lnternational va instala in 24 de statii Rompetrol cutia de donatii „KindTap”

KindTap - Donatie RompetrolKMG International va instala in reteaua de statii Rompetrol din Romania cutia de donatii  „KindTap”, un device inovator ce permite clientilor sa doneze cu ajutorul cardurilor bancare contactless sau prin telefon pentru HOSPICE Casa Sperantei. Cutiile vor fi disponibile in 24 de benzinarii incepand cu 19 august.

Proiectul-pilot  vizeaza instalarea cutiilor de donatii in benzinarii din Bucuresti, Ilfov, Mures, Prahova, Brasov si Constanta, unde se afla cele mai frecventate statii de alimentare din reteaua Rompetrol.

Clientii sunt incurajati sa doneze pentru HOSPICE Casa Sperantei prin plata sumei unice de 5 RON, pentru sustinerea serviciilor de ingrijire paliativa oferite de HOSPICE.

Alexey+Golovin_rompetrolIn ultimii 10 ani, am dezvoltat numeroase proiecte prin care am sprijinit HOSPICE Casa Sperantei, fundatie ce contribuie activ la imbunatatirea calitatii vietii pentru pacientii adulti si copii din centrele lor. Ne dorim sa promovam responsabilitatea sociala si in randul clientilor nostri, de aceea am sprijinit dezvoltarea device-ului KindTap si introducerea lui in benzinariile noastre, pentru a le oferi clientilor ocazia de a sprijini la randul lor activitatea desfasurata de HOSPICE si de a schimba vietile altor oameni ”, a declarat Alexey Golovin, director departament juridic si afaceri corporative al Grupului KMG International.

KindTap (www.kindtap.ro) este o premiera in retail-ul din Romania si o alternativa inovatoare de a sprijini cauze importante precum sustinerea serviciilor oferite de HOSPICE Casa Sperantei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.