KMG Rompetrol: Zilele Carierei Rompetrol in Universitatea Ovidius

Rompetrol Rafinare_Petromidia-01-2013KMG Rompetrol a sustinut in cadrul Universitatii Ovidius, din Constanta, un eveniment dedicat studentilor si masteranzilor care doresc sa urmeze programe de internship in cadrul companiilor Rompetrol Rafinare (complex rafinarie si petrochimie), Rompetrol Quality Control si Rominserv. Pe parcursul a doua zile  (2-3 aprilie), studentii din cadrul facultatilor cu specializarile chimie industriala, informatica, prelucrarea petrolului, inginerie civila, electrica si energetica si finante-contabilitate s-au intalnit cu managerii Grupului pentru a afla trendurile industriei de petrol si gaze, precum si profilul Rompetrol si al angajatilor sai.

Sorin_Graure_Director_Rompetrol_RafinareKMG Rompetrol este una dintre primele companii din Romania care a initiat programe de internship si care a sustinut transferul de know-how de la specialistii sai catre studenti sau absolventi la inceput de cariera. Organizarea acestui eveniment in cadrul Universitatii Ovidius vine sa intareasca angajamentul Grupului fata de calitate si leadership in educatie, oferind studentilor posibilitatea de a urma programe de practica menite sa le sustina dezvoltarea si sa-i formeze ca profesionisti. In ultimii 10 ani peste 450 de absolventi de studii superioare si medii au urmat programul de Internship, dintre care 120 persoane si-au inceput cariera pe platforma Petromidia”, a declarat Sorin Graure, Director General al Rompetrol Rafinare.

Cei peste 100 de studenti care au participat la workshopuri si simulari de interviuri au avut ocazia de a discuta cu specialistii in resurse umane si de a fi beneficia de un serviciu personalizat, gratuit de consiliere in cariera.

KMG Rompetrol este un contribuabil major la nivelul judetului Constanta, cu un impact economic si social semnificativ, si peste 2000 de angajati pe platforma Petromidia.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.