Konica Minolta – pentru al doilea an in indexul Dow Jones Sustainability World

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) a fost listata in indexul Dow Jones Sustainability World (DJSI World) pentru al doilea an consecutiv, fiindu-i recunoscute performantele economice, sociale si de mediu. Totodata, compania a fost inclusa in indexul Dow Jones Sustainability Asia Pacific (DJSI Asia Pacific) pentru al cincilea an consecutiv. Anul acesta, Konica Minolta a obtinut cea mai buna evaluare in sectorul Computere & Periferice si Electronice Office, pentru initiativele sale economice, inclusiv managementul inovatiei si al riscului. De asemenea, compania a fost premiata pentru politica sa de mediu, pentru sistemele de management si pentru alte initiative ecologice.

“Suntem foarte mandri ca am fost listati in cel mai prestigious si important index de sustenabilitate din lume, intrucat ni se confirma inca o data responsabilitatea de cetatean corporativ. Aceasta recunoastere ne motiveaza si ne incurajeaza sa continuam sa ne stabilim obiective inalte si in acelasi timp ofera clientilor nostri certitudinea ca folosind echipamentele noastre au o contributie ecologica importanta, cu un consum redus de energie si costuri mai mici”, a declarat Benjamin Bossdorf-Zimmer, Manager de echipa Sustainability Group, International Marketing Division Konica Minolta Business Solutions Europa.

Compania este fidela filozofiei de management “crearea de noi valori” si isi propune sa desfasoare toate activitatile sale corporative in armonie cu societatea si mediul inconjurator. In ceea ce priveste ecologia, compania are nu numai scopuri ecologice ambitioase definite in Viziunea Eco 2050. Acestea sunt clasificate in obiective concrete cuprinse intr-un plan ecologic pe termen mediu pana in 2015, care acopera mai multe domenii, cum ar fi masuri pentru diminuarea incalzirii globale, sustinerea unei societati orientate spre reciclare, reducerea riscului substantelor chimice, restaurarea si conservarea biodiversitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.