La crosul caritabil ”Rompetrol Run and Care” angajatii KMG International au strans 10.000 dolari

Run & Care RompetrolPeste 300 de angajati din diferite companii din grupul KMG International au participat la cea de-a cincea editie a crosului Rompetrol ”Run and Care” care a avut loc in Parcul Carol din Bucuresti. 

Ei au alergat, alaturi de familiile acestora si partenerii de afaceri ai companiei, pe distante de 5, 10 si 15 km. Pentru fiecare kilometru parcurs de un alergator, compania a donat 5 dolari, pentru a sustine cauzele Asociatiei Edulier.

In urma crosului caritabil ”Rompetrol Run and Care” din acest an, s-au strans 10000 de dolari, bani ce vor fi acordati Asociatiei Edulier pentru sprijinirea educatiei copiilor din familii nevoiase, precum si a celor cu dislexie, discalculie si disgrafie.

Alexey+Golovin_rompetrolAcest proiect face parte deja din traditia noastra de a alerga pentru o cauza nobila si de a sprijini cauzele din domeniul educatiei, sanatatii si protectiei mediului. Combinam voluntariatul cu bucuria de a petrece timpul liber impreuna cu colegii nostri si familiile lor. Ei sunt deschisi sa doneze timp si efort pentru evenimentele caritabile si as dori sa-mi exprim aprecierea pentru acest lucru”, a declarat Alexey Golovin, Vicepresedinte pentru Strategie al KMG International Group.

La centrul din Bucuresti fondat de Edulier, 30 de copii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani beneficiaza gratuit de programe de invatare si de terapie asistata cu animale, invatare digitala, muzica si terapie prin arta. De asemenea, Edulier dezvolta programe educationale la nivel national, in beneficiul direct al a peste 1.000 de copii anual.

KMG International are peste 5.000 de angajati in Romania, investind peste 10 milioane de dolari din 2009 in proiecte de dezvoltare comunitara la nivel local. Numai in anul 2018 angajatii au fost implicati in mai multe sesiuni de plantare a copacilor in orasele Ploiesti si Navodari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.