La CSR4WOMEN, Avon a anuntat castigatorii grantului de 100.000 USD

Compania AVON a organizat, recent, prima editie a evenimentului CSR4WOMEN, eveniment dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei. Organizat sub forma unei conferinte cu gala de premiere, evenimentul a promovat frumusetea si sanatatea femeilor si drepturile acestora. Prin intermediul CSR4WOMEN, compania Avon doreste recunoasterea nationala a campaniilor, proiectelor si personajelor care sunt alaturi de femei, prin sustinerea lor. La eveniment au participat persoane publice care se implica in campanii sociale pentru femei, precum: Amalia Enache, Cornel Ilie, Leonard Doroftei, Lucian Mandruta si Carmen Avram.

“Avon este compania despre femei si pentru femei. Suntem alaturi de ele in momentele fericite, dar si in momentele dificile. Prin campanii dedicate, luptam de 11 ani impotriva cancerului la san si de 5 ani impotriva violentei domestice. Anul acesta ducem povestea mai departe prin organizarea unui eveniment anual dedicat CSR-ului pentru femei. Punem punctul pe Share, distribuind povestile unor femei exceptionale care acum devin adevarate exemple”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

In cadrul evenimentului au fost anuntati si castigatorii Primului Program de Finantare Avon, prin care Avon sprijina initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private din domeniul sanatatii si serviciilor sociale. Din cele 40 de proiecte eligibile au fost alesi 2 castigatori la categoria “Proiecte pentru sanatatea sanilor” (in valoare totala 52.600 dolari), respectiv: Spitalul Privat ISIS din Constanta va primi o finantare in valoare de 40.000 de dolari, iar Spitalul Municipal Campia Turzii va primi 12.600 USD.

La categoria “Proiecte pentru  victimele violentei domestice” – cu o finantare totala de 45.000 USD – castigatoare au fost desemnate organizatiile: Casa Estera din Sibiu, care va primi un grant de 30.000 de dolari, si Casa Esther din Brasov – care va beneficia de o finantare de 15.000 USD.

Organizat sub forma unui concurs de proiecte, Programul are ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Valoarea totala a grant-urilor oferite la editia 2013  a Programului de granturi AVON a fost de 100.000 de dolari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.