La Fantana ofera clientilor un dispozitiv pentru economisirea energiei

La Fantana a demarat un proiect de responsabilitate sociala, prin intermediul caruia doreste sa constientizeze clientii de consumul de energie irosit de watercoolere si purificatoare, atunci cand acestea nu sunt folosite, cum ar fi in timpul noptii sau in perioadele nelucratoare. In acest sens, la Fantana pune la dispozitie clientilor dispozitivul Power Down, care ajuta la economisirea a 4,8 euro lunar. Din incasarile acestui dispozitiv, La Fantana va sustine proiectele Asociatiei Sport pentru Viata, infiintata acum 6 ani de Gabriela Szabo.

“Multumim La Fantana ca a inteles importanta miscarii si este alaturi de copii din centrele de plasament, prin donatia care se face Asociatiei Sport pentru Viata, la achizitionarea sistemului Power Down. Este extrem de important sa avem prieteni care sa incurajeze alaturi de noi copiii care isi doresc sa faca sport”, a declarat Gabriela Szabo.

Proiectul desfasurat impreuna cu La Fantana are ca principali beneficiari copiii din centre de plasament, dorind sa se apropie de acestia pentru a-i invata de mici ce inseamna sanatatea, cat de valoroasa este ea si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor.

„Acesti copii au la fel de multa nevoie de miscare, precum si de beneficiile sale: dezvoltarea spiritului de echipa si de fair-play si integrarea sociala prin intermediul sportului. Ne dorim astfel, ca acesti copii sa capete incredere in ei si in ceea ce pot face in viitor”, a declarat Ana Gate, Marketing Manager La Fantana.

Din cele 720 de ore ale unei luni, watercoolerul este utilizat, in medie doar 168 de ore, ceea  ce reprezinta doar 23% din timp. Acest calcul este valabil pentru un program de lucru al unei companii de 8 ore/zi, saptamanal de luni pana vineri.

La Fantana deserveste in Romania un numar de peste 33.000 de clienti, companii si institutii, iar numarul watercoolerelor instalate este de 67.000 nivelul intregii tari.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.