La final de an, Echipa CSRmedia va prezinta un mic bilant, planuri, multumiri si urari de mai bine

Felicitare-SIn luna Septembrie a acestui an (2014) siteul CSRmedia.ro a dat click celui de-al treilea an de existenta. Editia europeana a siteului CSRmedia.eu (site in limba engleza cu stiri despre actiuni de Responsabilitate Sociala Corporativa din intreaga Europa) a implinit un an de audienta in online tot in luna Septembrie.

Astfel, cu aceste doua siteuri etalon, precum si cu celelalte platforme din portofoliul nostru (HartaCSR.ro; CSRleaders.ro; CSRAwards.ro etc.) am depasit 1 milion de accesari (cumulat/ all-time) din momentul lansarii respectivelor siteuri si pana astazi.

Ne-am obisnuit ca in fiecare an sa lansam cate un nou proiect. De aceasta data a venit momentul ca materialele video (stirile filmate) sa ocupe un loc important in activitatea noastra. La sectiunea “Video” – www.csrmedia.ro/video – puteti vedea primele editii ale emisiunii “Business Responsabil”, emisiune dedicata stirilor, interviurilor si  reportajelor video despre actiuni de Responsabilitate Sociala Corporativa.

Din suflet si din tastatura transmitem multumiri sincere catre companiile care au dezvoltat proiecte de Responsabilitate Sociala, precum si catre cititorii nostri.

Multumim in mod deosebit si companiilor care ne-au oferit sustinere pentru realizarea celor doua evenimente relevante pentru domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative, respectiv Romanian CSR Awards (Gala de premiere a proiectelor CSR) si Seminarul Comunitatii CSR.

Transmitem un gand de apreciere si sustinere si catre companiile care urmeaza sa deruleze proiecte responsabile social.

Va dorim Sarbatori Linistite, Fericite si Relaxate si un an nou mai bun!

Fiti responsabili in continuare si urmariti-ne si in 2015!

LA MULTI ANI!

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.