La Gala Habitat Cluj-Napoca 2012 s-au strans aproape 15.000 de lei

In cadrul celei de-a treia editii a Galei Habitat in Cluj-Napoca s-a reusit strangerea sumei de 14.877 de lei, suma care va permite ridicarea peretilor locuintei familiei Vlaic, o familie tanara in nevoie urgenta de o locuinta decenta. Desfasurata in atmosfera Carnavalului de la Venetia, Gala Habitat a reusit sa stranga 50 de persoane, personalitati ale vietii publice clujene si romanesti, oameni de afaceri, jurnalisti etc.

In seara Galei s-au oferit 5 premii speciale celor mai activi parteneri din 2011 care au sprijinit activitatea Habitat for Humanity Cluj și s-au castigat 5 opere de arta in valoare de 4.410 de lei in cadrul tombolei. Invitatul special al serii, Eusebiu Burcas, a sustinut un discurs legat de transformarea unei donatii intr-o investitie si de solutii de micro-finantare.

„O seara emotionanta in care am inteles, inca o data, faptul ca sunt din ce in ce mai multi oameni in jurul meu care traiesc pentru a-si ajuta semenii mai putin norocosi. Exemple de viata si de munca asidua dedicate unor cauze nobile, acestia sunt oamenii din Habitat. Eroi fara lauri si aere de vedete, voluntarii Habitat si sponsorii lor deopotriva au inteles faptul ca a darui inseamna de fapt a primi si acesta este unul din cele mai frumoase lucruri ce le poti trai in calatoria efemera numita viata”, a marturisit Eusebiu Burcas.

Gala Habitat este un eveniment devenit traditie in comunitatea clujeana, menit sa sustina eforturile de eliminare a adapostirii saracacioase din judetul Cluj. Scopul Galei Habitat 2012 a fost de a oferi un nou inceput intr-o noua locuinta familiei Vlaic din satul Dezmir, comuna Apahida. Proiectul de constructie „Primii pasi spre ACASA” reprezinta locuinta cu numarul 76 pe care Habitat for Humanity o va construi in Cluj. Pentru organizarea acestui eveniment, 15 voluntari au muncit peste 280 de ore.

In cadrul celei de-a treia editii a Galei Habitat in Cluj-Napoca s-a reusit strangerea sumei de 14.877 de lei, suma care va permite ridicarea peretilor locuintei familiei Vlaic, o familie tanara in nevoie urgenta de o locuinta decenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.