Lafarge a alocat jumatate de milion USD asociatiei Habitat for Humanity

Incepand din 2003, Lafarge Romania a contribuit la proiectele Habitat cu 480.000 USD in bani si materiale de constructie, dar si cu echipe de peste 255 de persoane, voluntari Lafarge din tara si strainatate.  Acestia au lucrat pe santierele de la Beius, Cluj, Radauti, Dorohoi, Cumpana, Oarja si Baltesti. Anul acesta Lafarge s-a angajat sa sustina proiectul de constructie a 12 case pentru familiile ce locuiesc in conditii saracacioase din orasul Ploiesti. Astfel, Lafarge va contribui  cu resurse totalizand peste 50.000 de euro la constructiile de case in filialele din Ploiesti, Cluj, Comanesti si Craiova, inclusiv la  evenimentul anual Big Build din octombrie 2012, cand se vor construi 10 case in 5 zile cu voluntari din toata lumea.

“Parteneriatul Lafarge cu Habitat for Humanity in Romania este considerat un model si o buna practica la nivelul Grupului nostru tocmai pentru ca imbina folosirea de materiale de constructie pe care oamenii nostri le produc in site-urile industriale, cu munca lor voluntara si cu participarea directa a beneficiarilor. Dincolo de volumul financiar si material al contributiilor noastre in cei 10 ani de colaborare, spiritul comunitar si implicarea personala a angajatilor nostri a generat motivatie si entuziasm in interiorul companiei, benefice pentru climatul organizational”, a declarat Sonia Artinian, Director General Lafarge Romania.

De asemenea, in cadrul acestui parteneriat, in perioada 15-20 iulie, Lafarge va implica o echipa de peste 11 voluntari pe santierul de la Cluj, pentru a lucra la casa unei famili din satul Dezmir, la montarea planseului de la demisol, apoi la ridicarea peretilor de la parter.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.