Lantul de Farmacii DONA a lansat Bursele de Excelenta pentru studenti

Lantul de Farmacii DONA a lansat programul Bursele de Excelenta adresat studentilor din anii 4 si 5 de la facultatile de Farmacie. Sunt vizate 10 centre universitare din tara, respectiv: Arad, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Targu Mures si Timisoara. Studentii vor fi integrati intr-un program de invatare practica in farmacii, timp de o luna. Dintre acestia, vor fi selectati cei mai buni tineri, care vor primi o oferta ferma de angajare in lantul de Farmacii DONA. Programul Bursele de Excelenta face parte dintr-un amplu program de consolidare organizationala, care incurajeaza un nou spirit bazat pe performanta si profesionalism, prin care li se ofera tinerilor sansa de afirmare.

“Consideram ca programul Bursele de Excelenta oferit de Farmaciile DONA este unic si cu adevarat valoros, oferindu-le tinerilor farmacisti nu doar sprijin pentru o formare profesionala temeinica, ci si un loc de munca sigur intr-o companie cu o cultura organizationala sanatoasa. Lantul DONA este recunoscut in piata drept un etalon in ceea ce priveste eforturile de profesionalizare continua a farmacistilor pentru a fi de ajutor real pacientilor cu recomandari si sfaturi avizate”, a explicat Ovidiu Wencz, Director General Farmaciile DONA.

Inscrierea in program se face in baza unui eseu despre motivatia de a fi farmacist, la recrutare@farmaciiledona.ro. Studentii cu cele mai bune aplicatii vor fi inclusi intr-un program educational  care prevede instruire din partea unor farmacisti cu experienta pe parcursul unei perioade de o luna de practica. Cei mai buni tineri vor fi angajati de Farmaciile Dona dupa absolvirea Facultatii de Farmacie. In plus, acestia vor beneficia de un amplu program de pregatire, plan de dezvoltare a carierei pe termen mediu si lung, concediu platit pentru pregatirea si sustinerea examenului de licenta si posibilitatea de a accesa in cativa ani pozitii de management in cadrul companiei.

Pentru mai multe informatii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.