Lasati paginile sa calatoreasca. Xerox a lansat un proiect creativ in colaborare cu 14 autori de talie mondiala

lee child xeroxSet the Page Free – Eliberati pagina – este un proiect recent lansat de Xerox, care promoveaza puterea comunicarii si a conexiunilor realizate prin intermediul tehnologiei. Iar a comunica, a te conecta, a stoca, a accesa si, in final, a „elibera” ceea ce ai produs inseamna a lucra, de fapt, de oriunde, a nu fi limitat de spatiu sau timp, a fi creativ. Iar Xerox asta vrea sa transmita.

14 autori premiati si recunoscuti la nivel international vor povesti pe setthepagefree.com despre ceea ce ii inspira atunci cand scriu o carte sau compun ceva, despre mediul si modul lor de lucru, despre cum ii ajuta tehnologia si aplicatiile Xerox in eficientizarea muncii lor.

Cap de afis in toata aceasta poveste a povestilor lansata de Xerox este scriitorul britanic Lee Child, cunoscut mai ales pentru seria Jack Reacher, din care doua volume au fost deja ecranizate. Lee apare intr-un video clip serios-amuzant, filmat in locuinta sa, prilej cu care ne dezvaluie cate ceva din crezul sau artistic si stilul de lucru.

Patru scriitori sunt prezenti deocamdata pe site-ul proiectului. Patru povesti, patru stiluri diferite. Aceeasi tehnologie insa, acelasi mod de organizare a muncii, desigur cu ajutorul ofertei Xerox. Alti 10 autori isi vor prezenta in saptamanile care urmeaza stilul de munca si ceea ce ii inspira.

Experimentul Xerox” se va incheia la sfarsitul lunii octombrie, odata cu publicarea unei carti electronice gratuite care va cuprinde toate experientele celor 14 autori despre mediul si modul lor de lucru creativ.

Set the Page Free poate fi accesat AICI

Sursa (captura) foto: setthepagefree.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.