LEMET se implica pentru a doua oara in campania Let’s Do It Romania

Angajatii Lemet, unul din cei mai importanti producatori de mobila din Romania, se vor implica pe 28 septembrie, pentru a doua oara consecutiv, in campania nationala de curatenie ”Let’s Do It Romania!”. In numar de 50 voluntari, echipa Lemet va ajuta la ecologizarea zonei Vaii Raului Telega. La aceasta actiune participarea se realizeaza exclusiv pe baza de voluntari din randul angajatilor Lemet si rude ale acestora. Cei 50 voluntari Lemet sunt gata sa arate si anul acesta ca isi doresc si actioneaza in consecinta pentru un mediu inconjurator curat, in cadrul comunitatilor din care fac parte. Ei vor luat in primire pentru ecologizare trei zone: Brebu, Telega si Campina – judetul Prahova. Astfel vor fi create trei echipe, fiecare ocupandu-se de cate una dintre aceste zone.

”Ne dorim sa facem o traditie in ceea ce priveste participarea la acest eveniment, data fiind si politica noastra de asumare a responsabilitatii sociala, a sustinerii comunitatii in care activam cu beneficii pe termen lung. Chiar daca prin aplicarea unui management eficient al resurselor avem grija ca activitatea noastra economica sa nu aiba un impact negativ asupra mediului, nu este suficient. Este o reala nevoie aceasta actiune de salubrizare a imprejurimilor, de strangere a gunoaielor aruncate aiurea, in special cele de pe spatiile verzi. Ne-am bucurat ca si anul acesta am reusit sa punem Valea Raului Telega pe harta marii curatenii natioanle, asta cu ajutorul angajatilor Lemet si a rudelor acestora care s-au inscris in numar mare. Vrem sa fim un exemplu. Prin acest proiect vrem sa fim parte din schimbare si sa angrenam cat mai multi oameni in acest proces”, a declarat Adina Ionescu, reprezentant Management Integrat Lemet.

Actiunea va incepe la ora 8 dimineata si va dura pana la ora 13. La final sacii cu deseuri, urmand sa fie ridicati de catre serviciile de salubritate contractate de primariile locale. Voluntarii vor purta pe parcursul actiunii echipamentele branduite Lemet: sapca de protectie, manusi si combinezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.