Lenovo Romania a donat 15.000 USD Asociatiei Zi de Bine, pentru sustinerea spitalelor

Lenovo Asociatia Zi de Bine_3a sustinut cu dispozitive de tehnologie, masti de protectie si fonduri comunitatile afectate de pandemia de Covid-19, concentrandu-se asupra scolilor, a celor varstnici si asupra cadrelor medicale din linia intai.

De asemenea, compania a prioritizat sprijinul oferit sistemelor de sanatate si celor educationale. Pana in prezent, Lenovo a oferit peste 3.500 de tablete si computere, peste 100.000 de masti de protectie si a

La nivel local, Lenovo Romania a donat 15.000 de dolari catre ONG-ul Zi de Bine, care sprijina mii de oameni aflati in situatii vulnerabile.

Pe perioada pandemiei, asociatia si-a redirectionat fondurile catre achizitionarea de echipamente medicale si de protectie pentru spitalele din tara.

„In aceasta perioada dificila, ne-am ghidat dupa faptul ca toti ne dorim acelasi lucru: sa ii stim in siguranta pe oamenii de care ne pasa, impactul virusului sa fie cat mai mic, gasirea solutiilor medicale pentru eradicarea virusului, ca noi toti sa ne intoarcem la o viata normala. Suntem aproape de comunitatile medicale care au luptat in prima linie si care continua sa o faca cu toate fortele”, a declarat Aurel Netin, General Manager Lenovo Romania.Asociatia Zi de bine_2

De asemenea, Lenovo depune eforturi pentru a dona echipamente spitalelor mai mici din tara.

In plus, Motorola a donat 10 smartphone-uri asociatiei Geeks for Democracy, initiatoare a proiectului „Cumparaturi la usa ta”, o initiativa pe baza de voluntariat, prin care voluntarii faceau cumparaturi de alimente pentru persoanele in varsta sau nedeplasabile, pentru ca mult mai multi oameni sa poata ramane acasa, in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.