Lenovo sustine cu 100.000 de dolari centre destinate persoanelor vulnerabile

Eveniment Lenovo United Way (6)Lenovo a dotat doua centre United Way Romania pentru educarea si formarea profesionala a persoanelor defavorizate. Astfel, peste 50 de persoane beneficiaza de tehnologia Lenovo in cadrul celor doua centre din Bucuresti. Persoanele defavorizate care primesc asistenta au acum la indemana tehnologie de ultima generatie si sansa de a invata sa o utilizeze, dispunand astfel de un acces mai bun la educatie. Pana in prezent, Eveniment Lenovo United Way (7)Lenovo a furnizat echipamente in valoare de 100.000 de dolari pentru o serie de proiecte educative in Romania, Franta, Israel si Marea Britanie.

aurel.netinNe dorim sa le oferim persoanelor in nevoie o sansa in plus, acces la educatie si informatii de valoare care sa ii ajute sa devina independenti. United Way este o organizatie cu care colaboram foarte bine, avand acelasi obiectiv comun de a ajuta comunitatea in care traim si lucram. Impreuna avem incredere ca vom face schimbari pozitive semnificative pentru aceste persoane defavorizate care vor veni la cele doua centre”, a declarat Aurel Netin, director general al Lenovo Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Programul sustinut de Lenovo in Romania include utilizarea calculatoarelor si tabletelor drept baza pentru module de formare, cercetare si e-learning pentru a ajuta copiii si tinerii in lupta de abordare a provocarilor academice. Totodata, compania va organiza ateliere de orientare in cariera pentru tinerii din medii defavorizate, pentru a raspunde nevoilor existente pe piata muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.