LG este recunoscut ca Lider de Industrie

LGCompania LG Electronics a fost numita „Lider de Industrie”, cea mai inalta denumire a Indicelui de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) recunoscut la nivel mondial pentru al doilea an consecutiv.

Acest clasament de top din 2019 urmareste palmaresul LG ca lider al industriei in domeniul consumatorului de produse electronice timp de  5 ani consecutivi 2014-2018.

Distinctia Lider de Industrie DJSI este obtinuta de compania cu cele mai mari punctaje din cele 61 de industrii din Indexul Global DJSI. LG a obtinut scoruri de top la nivel de industrie in domeniul electronicelor de consum pentru practicile inovatoare de management ale companiei in: investitii, cercetare si dezvoltare, administrarea produselor, managementul marcii si politici, si sisteme eficiente de gestionare a mediului.

Filozofia noastra, Inovatie pentru o viata mai buna, a dat nastere unor  produse super-eficiente, reciclabile, certificate ENERGY STAR pentru consumatorii care doresc sa-si reduca amprenta asupra mediului. Durabilitatea mediului este un principiu de afaceri principal al LG si suntem mandri sa ne reducem propria amprenta realizand obiectivul nostru pentru 2020 cu un an mai devrme, si anume, de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera din operatiunile noastre (…)” a declarat William Cho, presedinte si CEO, LG Electronics America de Nord.

Eforturile de sustenabilitate ale companiei sunt detaliate in Raportul de sustenabilitate LG Electronics.

 Sursa foto: lg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.