Lidl a donat 77.000 euro catre Fundatia Noi Orizonturi si sustine Greenpeace Romania

LIDLClientii si angajatii Lidl au donat 38.500 de euro, in primele trei luni ale anului, pentru sustinerea Fundatiei Noi Orizonturi. Banii vor fi utilizati pentru programul IMPACT, care are are ca principal obiectiv identificarea si solutionarea creativa a problemelor din societate, prin actiuni de serviciu in folosul comunitatii. Programul este dedicat deopotriva tinerilor si adultilor si se deruleaza in peste 30 de judete.

In prezent, reteaua IMPACT numara peste 3000 de elevi si aproximativ 400 de profesori, care se implica anual in peste 200 de proiecte pentru comunitate. Compania a suplimentat donatia pana la 77.000 euro, pentru ca elevii si profesorii implicati in program sa-si poata continua activitatea.

Odata cu incheierea acestui parteneriat, Lidl a demarat o noua campanie de donatii la casele de marcat: sustinerea organizatiei Greenpeace Romania, pentru salvarea padurilor virgine din Romania.

Cristina Hanganu In primul rand, le multumim clientilor si angajatilor Lidl pentru implicarea de care dau dovada cu fiecare noua campanie de donatii. E important pentru noi sa alegem de fiecare data cauze in care acestia cred cu adevarat. In acelasi timp, ne bucuram ca avem sansa de a sprijini organizatia Greenpeace Romania prin aceasta actiune. Parteneriatul cu organizatia Greenpeace Romania vine ca un pas firesc pentru Lidl. Inca de la intrarea pe piata din Romania ne-am asumat ca vom investi intr-un viitor mai bun. Sustenabilitatea, responsabilitatea pentru mediul inconjurator si responsabilizarea partenerilor nostri in aceasta directie fac parte din ADN-ul companiei”, a declarat Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania.

Anul trecut, alaturi de 100 de voluntari din 14 tari, Greenpeace Romania a documentat 845 de hectare de padure virgina in doua zone din Muntii Fagaras, vaile Cumpanita si Museteica, cu scopul de a le proteja prin includerea in Catalogul National al Padurilor Virgine si Cvasivirgine.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.