LIDL a organizat o noua editie a campaniei Verde la educatie pentru circulatie

LidlLidl si Politia Romana au organizat, pentru al saselea an consecutiv, campania nationala „Verde la educatie pentru circulatie”.

Proiectul s-a adresat copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani si a constat in lectiile interactive de educatie rutiera, organizate simultan in toate cele 221 de parcari ale magazinelor Lidl din intreaga tara.

Prima parte a fost dedicata unei sesiuni teoretice, prin care cei mici au aflat ce inseamna fiecare semn de circulatie si au primit informatii esentiale pentru siguranta lor, ca pietoni. A doua parte a cuprins o sesiune practica, in care copiii au putut aplica cunostintele dobandite, printr-un joc interactiv de circulatie rutiera.

Cristina-Hanganu-LidlNoi credem cu tarie ca educatia, sub toate formele sale, este un factor esential pentru un viitor mai bun. De aceea, in urma cu sase ani, am demarat prima editie a proiectului Verde la educatie pentru circulatie, prin care ne-am propus sa contribuim la reducerea numarului de accidente rutiere in care sunt implicati cei mici, organizand lectii de educatie rutiera dedicate copiilor. Cu fiecare editie, acest proiect a crescut si ne bucuram ca, an de an, din ce in ce mai multi copii invata cum sa fie pietoni responsabili”, a declarat Cristina Hanganu, Director de Comunicare si CSR Lidl Romania.

“Verde la educatie pentru circulatie” este un proiect de traditie, care isi propune, an de an, sa aduca in atentia copiilor si parintilor siguranta rutiera. Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil in randul copiilor, prin invatarea si respectarea regulilor de circulatie, pentru ca pe termen lung, numarul si gravitatea accidentelor rutiere in care sunt implicati si copii sa fie reduse. In cadrul evenimentului anual, cei mici afla de la politisti ce reguli de circulatie trebuie sa respecte in drumul lor spre scoala, locul de joaca sau catre casa, prin lectii interactive.

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.