Lidl: Doneaza la urnele de la casele de marcat pentru o ambulanta SMURD

Doneaza pentru cei care salveaza_Lidl-2015Lidl, in parteneriat cu Fundatia pentru SMURD, continua pana in luna mai campania „Doneaza pentru cei care salveaza!”. Demarata in noiembrie 2014, campania vizeaza sprijinirea activitatii desfasurata de Serviciile mobile de urgenta, reanimare si descarcerare (SMURD). Aceasta initiativa are ca scop colectarea de fonduri prin urnele de la casele de marcat din toate magazinele Lidl din tara pentru achizitionarea unei ambulante ultramoderne SMURD. Campania de donatie la LIDLcasele de marcat va continua pana in luna mai, timp in care angajatii si clientii Lidl sunt incurajati sa se implice, asa cum au facut-o si pana acum.

Georgiana_Tugearu_PR-Manager_Lidl_Romania„Activitatea SMURD, a celor care zi de zi salveaza vieti, este vazuta ca un act de eroism de catre multi dintre noi. Angajatii si clientii Lidl au raspuns prompt apelului nostru si s-au implicat in aceasta campanie. Atat noi, cat si Fundatia pentru SMURD, le suntem profund recunoscatori. In continuare, este foarte important ca fiecare dintre noi sa se implice pentru a indeplini un obiectiv atat de indraznet. Aceste echipaje de prim ajutor sau de terapie intensiva mobila reprezinta o necesitate pentru interventiile de urgenta si pentru oferirea ajutorului neconditionat pentru cei aflati la nevoie. Pana in mai, cei care doresc sa ajute pot dona fonduri in urnele aflate la casele de marcat din toate magazinele Lidl din tara”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

Dintr-un numar total de 355.338 de situatii de urgenta in cadrul IGSU (incendii, asistenta persoane, protectia comunitatilor, alte situatii de urgenta), SMURD a intervenit in 306.942 situatii in care a fost nevoie de asistenta medicala de urgenta si prim-ajutor calificat. 283.660 adulti si 29.854 copii au beneficiat de prim-ajutor si asistenta medicala de urgenta.

SMURD actioneaza pe intreg teritoriul national, avand in componenta 402 echipaje (mijloace de interventie SMURD existente), din care media zilnica a resurselor aflate in interventie este de 266 ambulante tip B (echipaje de prim ajutor calificat), 26 ambulante tip C (echipaje de terapie intensiva mobila) si 8 ambulante (echipaje de terapie intensiva mobila nou-nascuti).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.