Lidl Romania a donat 70 de imprimante la licee din 12 orase

Lidl Romania a donat imprimante in 19 institutii publice de invatamant din 12 orase ale tarii. Cele aproape 70 de imprimante au fost donate scolilor si liceelor din Iasi, Bucuresti, Arad, Pitesti, Brasov, Targoviste, Craiova, Constanta, Braila, Bacau, Ploiesti, Targu Jiu. Printre liceele care dispun de imprimante donate de Lidl in aceasta toamna se numara Liceul Tehnologic din Arad, Colegiul Economic Maria Teiuleanu din Pitesti, Colegiul Comercial Virgil Madgearu din Targu Jiu, Liceul Economic Sansa din Ploiesti. Imprimantele vor fi utile profesorilor pentru a pregati fise de lucru si alte materiale suport pentru studiu.

“Aceasta donatie este doar una dintre actiunile caritabile pe care Lidl le desfasoara in aceasta toamna. Sustinem educatia si consideram ca este foarte important ca institutiile de Invatamant din Romania sa dispuna de echipamente necesare pentru a-si desfasura activitatea scolara In bune conditii. Imprimantele pe care le donam le vor fi folositoare atat elevilor, cat si profesorilor”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager, Lidl Romania.

Aceasta initiativa este doar una dintre actiunile prin care Lidl urmareste sa sustina atat invatamantul preuniversitar, cat si pe cel universitar si a fost generata de valorile dupa care se ghideaza compania.
In aceasta perioada, Lidl a derulat mai multe actiuni sociale, educationale si caritabile in beneficiul copiilor de diverse varste.
După ce a organizat campania „Verde la educatie pentru circulatie” – un proiect de educatie rutiera realizat in colaborare cu Politia Rutiera Romana, Lidl si-a indreptat atentia spre institutiile de invatamant din Romania si a venit in sprijinul acestora.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.