Lidl sustine tinerii cu potential din Romania care isi doresc o cariera de succes

lidl 00 2015Studentii din anii terminali din mai multe orase din tara, aflati in sesiunea de iarna, au fost energizati cu fructe, vitamine si ciocolata. Tinerii au gasit pe bancile facultatii un kit special de produse, pregatite de Lidl, care sa-i ajute sa treaca mai usor peste aceasta perioada incarcata. Tinerii din invatamantul superior au intrat, in aceasta perioada, in focul examenelor din sesiunea de iarna. Fiecare serie de examene aduce cu ea, inevitabil, emotie, multe ore de studiu si consum mare de energie. Pentru prima data, Lidl vine in sprijinul lidl 2015tinerilor care isi propun sa atinga performanta in sesiune pregatindu-le o surpriza plina de energie chiar in salile de examen.

Pentru a face performanta este nevoie de multa munca, daruire, dar si de sustinere din partea celorlalti. Suntem constienti ca, in perioada sesiunii, studentii au nevoie de energie si ne-am dorit sa le of erim un sprijin tinerilor aflati in ultimul an de studiu, care vor sa-si creasca sansele pentru cele mai bune rezultate. Una dintre misiunile Lidl este aceea de a forma si de a sustine tinerii cu potential din Romania care isi doresc o cariera de succes. In acelasi timp, ii asteptam pe cei mai ambitiosi sa se inscrie in proiectele noastre si sa faca parte din echipa de succes Lidl”, a declarat Ileana Stefan, Director Resurse Umane.

Studentiidin anii terminali din mai multe Universitati din Romania au fost intampinati in salile facultatilor nu numai cu subiectele de examene, ci si cu un kit special de produse marca Lidl. Astfel, tinerii s-au bucurat de energizarea pregatita de companie care a constat in fructe, vitamine si ciocolata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.