Lindab doneaza materiale pentru acoperisul caselor din Valea Screzii

Lindab Romania se implica in campania „Salveaza Craciunul”, dedicata ajutorarii copiilor din Valea Screzii, judetul Prahova. Compania va dona 140 mp de materiale pentru acoperis si va asigura transportul acestora, pentru reconstruirea in cel mai scurt timp a cladirilor afectate de incendiul din 13 decembrie.

“Ne-a emotionat foarte tare povestea celor 400 de copii din Valea Screzii. Ne-am mobilizat rapid aici, la Lindab, si am hotarat sa ne implicam. Este datoria noastra sa ajutam acesti copii sa aiba o viata cat mai apropiata de normal. Facem apel pe aceasta cale la toate persoanele si companiile care au posibilitatea sa ajute. Haideti sa salvam impreuna Craciunul acestor copii!”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

Pana acum, de la sponsori s-a strans suma de 55.450 de euro. Sponsorii campaniei Salveaza Craciunul sunt: GlaxoSmithKline Romania (10.000 de euro), Fundaţia Vodafone Romania (5.000), Volksbank (5.000), Alico Romania (3.300), Europharm Distribuţie (2.300), Medlife (1.000), Procter & Gamble (3.850), Mc Donalds (1.400), Opel (3.000), GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (5.000). Doua companii care au donat au dorit sa ramana anonime: prima a donat 7.000 de euro, a doua 2500. Un nou sponsor s-a alaturat campaniei, este vorba chiar de PRO TV, care a donat suma de 6.000 de euro.

Campania “Salveaza Craciunul”, organizata de Gandul.info si Stirile ProTV pentru  ajutorarea copiilor nevoiasi din Valea Plopului si Valea Screzii, a inregistrat un impact fara precedent in online-ul romanesc. Daca vrei sa Salvezi si tu Craciunul,  click aici

Sursa foto: adevarul.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.