Lindab isi deschide portile pentru studentii Facultatii de Constructii

Echipa Lindab asteapta astazi studentii de la Facultatea de Constructii sa ii viziteze unitatea de productie din Stefanestii de Jos-Ilfov.  Initiativa face parte din proiectul “Saptamana Studentului la Constructii”, derulat pana pe 10 aprilie de Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti (ASCB). Proiectul, sustinut de Lindab, vizeaza – in principal – educatia in directie practica, asigurandu-se accesul studentilor in zone cu aplicabilitate concreta, cum ar fi fabrici sau santiere. Totodata, vor fi organizate si traininguri de utilizare a programelor destinate inginerilor constructori, dar si activitati sportive si culturale.

Vizita in fabrica va fi continuata de discutii si prezentari profesionale bazate pe interactiune.

“Salutam initiativa studentilor de a se organiza intr-un astfel de proiect, care urmareste transpunerea cunostintelor tehnice in practica. Suntem incantati sa le fim alaturi si sa le impartasim din experienta noastra profesionala. Ne-am organizat intern astfel incat studentii sa aiba parte de o experienta completa – informatii tehnice, acces in fabrica, discutii cu profesionisti in domeniu, dar si relaxare. Colegii din echipa de fotbal Lindab Romania sunt incantati sa-i provoace la duel pe “juniori” si sa le testeze abilitatile sportive, dar si spiritul de echipa, puterea de concentrare, rezistenta la presiune si nivelul de energie. Va fi o confruntare pe cinste!”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR & Comunicare Lindab Romania.

Ideea proiectului “Saptamana Studentului la Constructii” a plecat de la identificarea de catre ASCB, in urma unui sondaj realizat in 2011, a celor mai mari probleme in pregatirea profesionala a actualilor studenti, viitori ingineri – lipsa orelor de pregatire practica. Conform estimarilor organizatorilor, peste 1.500 de studenti vor fi implicati in activitatile acestui proiect.

Pentru mai multe informatii, click aici

 

 

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.