Lindab sustine activitatile de constructie ale Habitat for Humanity

Pentru al treilea an consecutiv, Lindab Romania sustine activitatile de constructie desfasurate de asociatia non-profit Habitat for Humanity Romania. Materialele donate au contribuit la realizarea a trei acoperisuri pentru locuintele cvadruplex de la Ploiesti, judetul Prahova, precum si pentru o locuinta cvadruplex de la Comanesti, judetul Bacau. Familii de la Ploiesti se vor muta in noile case in prima parte a anului 2013, iar familiile din Comanesti deja s-au mutat in aceasta luna. Ca urmare a continuarii colaborarii dintre Habitat si Lindab, peste 60 de persoane vulnerabile economic si social se vor bucura de acoperisurile oferite de Lindab Romania.

„Fiecare om are dreptul la o locuinta decenta si sanatoasa. A avea un acoperis deasupra capului nu ar trebui sa fie un vis, ci o cerinta minimala pentru a duce o viata normala. De-a lungul timpului, am aratat ca purtam o grija reala pentru mediu, ca dorim sa ne implicam cat mai mult in comunitate si sa oferim respectul cuvenit celor din jurul nostru. Trebuie sa demonstram ca, in cele mai nefericite momente, fiecare mana de ajutor conteaza. Impreuna putem construi sperante, case si zambete sincere ale unor oameni greu incercati de viata”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare Lindab Romania.

Habitat for Humanity este o organizatie non-profit, a carei misiune este sa elimine lipsa de adapost si locuirea precara a persoanelor din intreaga lume. La nivel global, Habitat for Humanity a construit si reabilitat peste 500.000 de locuinte pentru 2,5 milioane de persoane din 80 de tari de pe intreg Globul. Habitat for Humanity Romania a ajutat, pana in acest moment, peste 3.300 de familii, prin intermediul celor 7 filiale active ale sale din judetele: Bihor, Cluj, Bacau, Dolj, Arges, Prahova si Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.