Lindab sustine campania “Nu esti singur pe lume”, initiata de Europa FM

Compania Lindab va dona un acoperis pentru scoala din satul hunedorean Holdea, alaturandu-se astfel campaniei “Nu esti singur pe lume” initiata de Europa FM. In cadrul acestei initiative va fi construita o noua scoala pentru elevii din sat. Constructia va avea doua clase si o cancelarie. Una dintre incaperi va putea fi folosita de profesori in regim de garsoniera pentru a evita naveta. Pana acum elevii de aici au invatat intr-un container metalic de numai 15 metri patrati, pentru a nu fi nevoiti sa faca naveta zeci de kilometri pana la scoala din satul vecin.

“Una dintre directiile de business ale Lindab este Comunitatea si, evident, punem accent pe implicare proactiva in comunitate, indiferent de motivatie sau regiune geografica. In acest caz, am fost sensibilizati de lipsa unor conditii elementare care sa permita copiilor sa invete in conditii normale. Prin oferirea unui acoperis complet pentru scoala din satul Holdea sustinem educatia, ajutand copiii sa se bucure de noua lor scoala”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

Demarat in decembrie 2012, proiectul Europei FM „Nu esti singur pe lume” continua pe tot parcursul anului 2013. Campania umanitara are ca scop ajutorarea celor aflati in situatii dificile sau care traiesc in comunitati izolate.
Lucrarile sunt in plina desfasurare, iar autoritatile locale spera ca scoala sa fie gata pana la finalul lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.