Lindab sustine viitorii lideri ai Romaniei

Lindab Romania sustine dezvoltarea liderilor tineri din tara noastra,  devenind partener al primei scoli de leadership din Romania – LEADERS School. Compania demonstreaza astfel ca responsabilitatea sociala reprezinta o parte integranta a viziunii sale, prin contributia la formarea unei noi generatii de tineri lideri romani. LEADERS School ofera participantilor o experienta unica de transformare personala si profesionala alaturi de lideri remarcabili din business, arta, sport si societatea civila.   Cea de a zecea editie LEADERS School s-a desfasurat in perioada 5 – 11 august la Hotel Orizont din Predeal si a fost o editie de colectie ce a adus participantilor surprize si provocari inedite.

”Am fost placut surprins de atmosfera intalnirilor. Bursierii participanti au fost foarte receptivi si interesati, absorbind orice informatie din orice directie. Pe de alta parte, mi s-au parut si foarte relaxati si cu o atitudine buna, constructiva. Sper ca le va fi de folos ce am discutat. Le doresc sa fie inspirati si sa ia deciziile bune in viata si in cariera. Vom sustine in continuare proiecte de acest gen, care ii incurajeaza pe tineri sa aiba initiativa si curaj”, a precizat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania. 

Printre liderii remarcabili care au ales sa contribuie la dezvoltarea unei noi generatii de lideri pentru Romania se numara Andrei Sulyok (Director General Lindab Romania), Dragos Anastasiu (Presedinte TUI Travel Center & Eurolines), Andrei Rosu (Maratonist), Adela Jansen (Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale) si Gelu Murariu (Managing Director Hella Electronics Romania).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.