Locuitorii din Navodari, invitati la miscare in aer liber

Primaria Navodari amenajeaza in oras o Baza sportiva la care vor avea acces toate persoanele doritoare de miscare in aer liber. Aceasta va fi amplasata in zona strazii Plopilor si  Scoala “Grigore Moisil”, din localitate. Proiectul, cu un buget de 45.000 de lei, este sustinut de Rompetrol.

Se va amenaja un teren de handbal (cu suprafata de joc din rasini acrilice), unul de volei şi unul de baschet, o pista de atletism si o tribuna pentru spectatori. Conform proiectului, in aceasta zona se vor amenaja si spatii verzi (flori si alte plante ornamentale, copaci, bancute, cosuri de gunoi ).
In acelasi timp, oamenii din oras vor fi informati despre importanta pastrarii unui mediu curat si sanatos, si despre beneficiile efectuarii unui sport in mod constant. In acest sens, in parteneriat cu Organizatia Ecologista “Mare Nostrum” Constanta, se va organiza un concurs cu tema: “Recicleaza! Viata ta conteaza!”, la care vor participa elevii celor trei scoli din Navodari. Concursul se va finaliza cu o expozitie si premierea celor mai reusite lucrari.

Date despre proiect: “Reabilitarea unui teren degradat prin amenajarea unui teren sportiv” – Oras Navodari, jud. Constanta, Aplicant – Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Navodari, Parteneri – Cele trei scoli din Navodari, SC Cabinet Medical Dr. Ratiu Carmen SRL, Oraganizatia Ecologista “Mare Nostrum” Constanta, Beneficiari – 2.590 de copii inscrisi la cele trei scoli generale din Navodari, Descriere proiect – Imbunatatirea conditiilor de mediu existente in comunitate, prin reabilitarea unui teren degradat si transformarea lui intr-o baza sportiva destinata sportului de masa (teren de handbal, teren de baschet, teren de volei, pista de atletism si tribuna pentru spectatori).

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.