Loteria Romana a dat start la crosul “Alearga pentru sanatatea ta!”

Loteria Romana a dat duminica startul la cea de-a XIV-a editie a crosului “Alearga pentru sanatatea ta!”.  Peste 10.000 de oameni au alergat concomitent in mari orase din tara. In Capitala startul a fost dat de presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sorin Matei, si de Iolanda Balas, presedintele Fundatiei Atletismul Romanesc. Bucurestenii au plecat din Piata Constitutiei. Multipla campioana Gabriela Szabo a dat startul la Cluj-Napoca, de la recent inauguratul stadion Cluj Arena, iar la Constanta iubitorii de miscare in aer liber au plecat din Portul Aqua Magic. La Iasi mii de oameni au pornit la un semn din fata Palatului Culturii, iar la Timisoara crosul a inceput din Piata Huniade.

Pentru prima data, crosul Loteriei Romane a fost organizat si in Bacau. Aici startul a fost dat de Doina Melinte, presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

In acest an, participantii la cros s-au putut inscrie la mai multe categorii, pe sexe, respectiv: profesionisti seniori  si juniori, amatori, copii, veterani si persoane cu dizabilitati locomotorii / senzoriale. Cele mai mari premii au fost de 6.000 de lei. Nici premiile nu au fost de neglijat. Pe langa produse, la fiecare categorie au fost premiate in bani primele 10 locuri.

Sursa foto: emediabacau.ro

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.