Magazinul IKEA va dona 25.532 lei pentru mobilarea caselor familiale din SOS Satul Copiilor

IkeaMagazinul IKEA va dona 25.532 lei pentru mobilarea caselor familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Acesta a fost numarul de scanari de carduri IKEA FAMILY inregistrat in luna aprilie pentru mobilarea caselor familiale din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Fiecare scanare de card se va transforma intr-un leu donat pentru amenajarea ca in povesti a camerelor copiilor aflati in grija asociatiei. In curand, produsele atent alese vor fi asamblate in casele in care locuiesc familii formate din 6-7 copii si o mama SOS, ca intr-o familie obisnuita, asigurand astfel o atmosfera de securitate si dragoste, Parteneriat IKEA Romania_SOS Satele Copiilorcare este esentiala pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

2013-Daniela_Stoican_PR_Manager_IKEA_Romania„Alaturi de SOS Satele Copiilor, de partenerii nostri de la Pro Natur, dar si de membrii IKEA FAMILY, reusim sa contribuim la crearea unei vieti de zi cu zi mai bune pentru oamenii care locuiesc in comunitatea din apropierea magazinului nostru. Pentru aceasta initiativa am organizat campania de strangere de fonduri in luna aprilie si acum vom incepe sa amenajam casele in care locuiesc copiii, precum si mamele SOS care ii ingrijesc. Le multumim clientilor Magazinului IKEA din Bucuresti pentru numarul mare de scanari de carduri IKEA FAMILY la case in luna aprilie. Sustinerea lor ne bucura si ne da incredere ca am pornit pe drumul cel bun cu proiectele viitoare”, a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Echipa Magazinului IKEA din Zona Comerciala Baneasa a inceput sa lucreze la proiectul de design pentru casele familiale SOS si a gasit cele mai potrivite solutii de amenajare interioara pentru copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti. Partenerii PRO NATUR (care lucreaza cu IKEA Romania pentru a le oferi clientilor magazinului servicii de Livrare si Asamblare contra-cost) vor livra gratuit toate produsele catre SOS Satul Copiilor Bucuresti si vor asambla bucatariile proiectate de echipa IKEA.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.