Maguay sustine instruirea prin metode moderne a militarilor romani

Maguay a inaugurat un laboratorul de e-learning in cadrul Centrului de Instruire pentru Comunicatii si Informatica “Decebal” din Sibiu. Acesta este destinat activitatilor de instruire prin invatamant deschis la distanta in randul militarilor romani. Compania romaneasca sustine astfel procesul educational al militarilor romani, punandu-le la dispozitie infrastructura necesara pentru a desfasura activitati de instruire la distanta. Inaugurarea laboratorului de e-learning reprezinta un pas inainte pentru eficientizarea procesului de instruire, completand modalitatile clasice de desfasurare a cursurilor, cu forme moderne de livrare de continut catre cursanti, mai bine adaptate unei armate moderne, cu dinamica si mobilitate crescute.

„Actiunea se inscrie in politica Maguay de sustinere a informatizarii mediului educational, in contextul cresterii semnificative a calitatii si performantei invatamantului militar. Intelegem sa ne comportam ca un partener activ, implicat si constructiv al mediului socio-economic romanesc, orientat catre viitor, catre eficienta si performanta”, a declarat Eduard Pughin, Director Operatiuni Maguay.

Laboratorul este destinat instruirii personalului militar din armata prin cursuri, folosind metodologii moderne si eficiente.

Centrul de Competenta IT din Sibiu are in prezent 71 de ani de activitate si cuprinde 7 laboratoare: Bazele constructiei tehnicii de ACT si mentenanta, Retele Windows, Retele Unix, Securitatea datelor, Retele de calculatoare, Laborator e-learning Maguay si o sala de servere.

Maguay a obtinut in noiembrie 2008, eticheta ecologica europeana din partea Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile, fiind prima firma romaneasca din domeniul IT care detine aceasta certificare, pentru toate notebook-urile si sistemele produse.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.