Mai sunt trei zile: IKEA ofera 30.000 de euro ONG-urilor cu proiecte pentru copii

Mai sunt trei zile pana cand ONG-urile din Bucuresti, Ploiesti si Ilfov, care au activitati in domeniul protejarii drepturilor copilului si al educatiei copilului, pot depune aplicatiile pentru a primi o sponsorizare  din partea IKEA Romania.

Data limita pentru inscrierea in selectia de proiecte deschisa de IKEA  este 24 mai, ora 14.00. ONG-urile pot aplica pentru a primi o sponsorizare de 30.000 de euro pentru dezvoltarea unui proiect care sa sustina protectia drepturilor copilului si educatia.

“Implicarea in proiectele comunitatilor locale si eforturile continue de a fi sustenabili in toate aspectele activitatii noastre, ne ajuta sa ramanem fideli viziunii noastre de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni, prin: stabilirea unor parteneriate pe termen lung, pentru a contribui impreuna la rezolvarea celor mai importante probleme sociale si de mediu ale comunitatii locale si prin folosirea gamei noastre de produse, a competentelor profesionale si a resurselor financiare, materiale si umane, pentru a sprijini categoriile de oameni care au mai multa nevoie si pentru a proteja mediul, ca sa redam societatii mai mult decat locurile de munca create”, se arata in Angajamentul IKEA fata de Comunitate.

Proiectul castigator trebuie derulat intr-o perioada de maximum 12 luni si trebuie finalizat pana la data de 31 decembrie 2013.

Pentru mai multe informatii, click AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.