ManpowerGroup primeste a cincea oara distinctia de Cea Mai Etica Companie din lume

manpowerManpowerGroup a primit din nou titulatura de Cea Mai Etica Companie din lume. Firma a intrat pentru a 5 oara consecutiv in clasamentul intocmit anual de institutul independent Etisphere, la randul sau lider in definirea si promovarea standardelor de practica etica in afaceri. Titulatura de Cea Mai Etica Companie din lume se acorda organizatiilor care demonstreaza un impact concret al conduitei etice si culturii transparente si responsabile asupra felului in care isi deruleaza activitatile, la toate nivelele din companie.manpower2

jonas.prisingCei 26.000 de colegi din intreaga lume se mandresc cu obtinerea acestei recunoasteri prestigioase. Numai datorita devotamentului lor fata de aplicarea celor mai ridicate standarde de conduita etica, am putut fi ani de-a randul printre companiile onorate cu aceasta titulatura. Mandria celor ce lucreaza in ManpowerGroup este deci justificata”, declara Jonas Prising, CEO al ManpowerGroup.

ManpowerGroup este una din doar doua companii din domeniul externalizarii si resurselor umane careia i se decerneaza aceasta distinctie.

Clasamentul celor mai etice companii din lume se bazeaza pe cadrul si metodologia Ethics Quotient (coeficientul de etica) dezvoltata de institutul Etisphere pe parcursul mai multor ani de cercetare cu scopul de a standardiza si omogeniza evaluarea practicilor unei companii intr-un mod obiectiv si coerent.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.