Gabriel Solomon va alerga neintrerupt 24 de ore pentru o cauza nobila

In premiera pentru Romania, Gabriel Solomon va alerga neintrerupt timp de 24 de ore pe banda SoloRun, in cadrul evenimentului caritabil “Alergam pentru Copii”, organizat de Salvati Copiii, cu sprijinul Smart Atletic si Baneasa Shopping City.  Gabriel Solomon va incerca astfel ca prin distanta cumulata in acest interval de timp sa includa Romania in topul celor mai bune 25 de rezultate inregistrate in lume in curse similare, devenite foarte populare la nivel mondial, recordul inregistrat pana in acest moment fiind de 247.45 km distanta alergata.

Alti 12 sportivi amatori vor organiza pe banda Relayo ştafeta, astfel incat sa alerge cumulat cele 24 de ore cuprinse intre 26 maiora 14 –  27 maiora 14.  Totodata, pe banda King of Speedse va organiza o cursa contra cronometru, in cadrul careia oricine se poate inscrie pentru a alerga pe o durata de 15 minute. Persoana care va parcurge cea mai lunga distanta in acest interval va fi premiata.

Pentru participantii cu copii, Baneasa Shopping City şi Organizatia Salvati Copiii va pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii, in zona dedicata actiunii.

Evenimentul Alergam pentru copii face parte din proiectul Organizatiei Salvati Copiii Romania Fiecare copil conteaza, proiect derulat de catre Organizatie in parteneriat cu compania farmaceutica GlaxoSmithKline (GSK) si cu sprijinul Ministerului Sanatatii, pentru reducerea mortalitatii in randul copiilor sub 5 ani.

Pentru mai multe detalii si pentru donatii click AICI


1 Response

  1. gabi solomon spune:

    Multumim frumos pentru promovare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.