Maratonul DHL Stafeta Carpatilor – 10.000 de euro vor fi donati in scopuri caritabile

maraton DHL_ start 2014DHL Express Romania, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, a organizat a cincea editie a “Maratonului DHL Stafeta Carpatilor” pe traseul Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov. Cei peste 10.000 de euro stransi in urma acestei editii (taxe de inscriere si donatii separate) vor fi directionati catre organizatia Salvati Copiii pentru prevenirea consumului de alcool si droguri in randul tinerilor. Editia 2014 a maratonului a beneficiat de sprijinul si implicarea directa a fostelor campioane olimplice Violeta Becela, Monica Rosu si Monica Iagar, dar si a mai DHL_Maraton_Stafeta_Carpatilor_2014multor persoane publice: Andi Moisescu (Salvati Copiii), Andreea Marin, Serban Damian, Roxana Ciuhulescu, Ellie White, Anca Serea, DJ Wanda, Ileana Badiu.

Daniel_Kearvell_Director_General_DHL_Express_Romania“Ne bucuram ca am reusit sa readucem Maratonul DHL Stafeta Carpatilor in calendarul competitiilor sportive si le multumim tuturor celor care au ales sa se implice si sa sustina cauza, alergand pe un traseu frumos, dar dificil. Felicit toti alergatorii prezenti, pe maratonistii cu experienta, pe cei care au raspuns pentru prima data acestei provocari, dar mai ales copiii inscrisi in noua categorie inclusa in acest an: Crosul Copiilor. Este incurajator ca au participat in numar mare si ne bucuram sa incurajam un stil de viata sanatos in randul copiilor” a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express Romania.

Fondurile stranse vor fi utilizate de catre Salvati Copiii in proiectul “Educatie si Informare impotriva consumului de droguri in randul tinerilor”. In acest an, Salvati Copiii isi propune sa informeze peste 8000 de elevi si studenti din 120 de scoli din Bucuresti si alte 12 judete, printre care si Brasov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.

Andi_Moisescu_Presedinte_Salvati_Copiii_Romania„Ne incanta ca atatea companii din toate domeniile si atatea persoane mai mult sau mai putin celebre s-au mobilizat pentru aceasta cauza importanta, pentru care Salvati Copiii depune de ani buni eforturi constante. Cu atat mai mult ne bucura ca strangerea de fonduri pentru acest program ia forma unei competitii sportive, reprezentand astfel un apel catre o viata sanatoasa, in antiteza cu flagelul reprezentat de consumul de droguri in randul tinerilor”, a declarat Andi Moisescu  – Presedinte Salvati Copiii.

Printre companiile care si-au facut echipe proprii sau au sponsorizat alte echipe de elevi de la liceele din Brasov si care au luat startul la maraton s-au regasit: Aggreko, Alpha Bank, Cargus, CTE Trading, Dorna, EasyPlast, Eaudeweb, Expur, Generali, Medlife, Optiplaza, Prym Fashion, PTC, Romtelcom, Smile Factory, Sodexo, Synevo, Titan Machinery, Vision Digitech, Voxility, World Class.

Maratonul DHL – Stafeta Carpatilor este un eveniment cu o traditie de 4 ani, devenind cel mai popular eveniment de acest gen din Romania cu un numar de participanti in continua crestere. In doar patru editii, Maratonul DHL s-a impus ca un eveniment de notorietate, numarul alergatorilor fiind de peste 2000, in timp ce, mai mult de 80 de companii importante si-au aliniat echipe proprii la start.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.