Maratonul DHL Stafeta Carpatilor a adunat la start peste 1.500 de alergatori

Maraton DHL_Start-SemimaratonDHL Express Romania, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului si al Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, a organizat a saptea editie a evenimentului caritabil Maratonul DHL Stafeta Carpatilor pe traseul Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, adunand peste 2000 de persoane (alergatori si suporteri) pe platoul de la Stana Turistica din Poiana Brasov. Sumele stranse la zi, in valoare de 12 000 de euro (din taxele de participare), la care se adauga si alte donatiMaraton DHL_Starti, vor fi directionate catre Comitetul National Paralimpic, pentru a-i sustine pe sportivii paralimpici romani la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016.

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)Ma bucur sa constat ca acest eveniment creste de la an la an si se bucura de un numar tot mai mare de alergatori si de sustinatori. Le multumim tuturor celor care au ales sa se implice si sa sustina cauza, alergand pe un traseu frumos, dar dificil. Traseele pentru semimaraton si stafeta au fost noi anul acesta, cu nivel de dificultate crescuta. Cu toate acestea mai multi alergatori entuziasti au acceptat provocarea. Felicitari tuturor concurentilor care au alergat pentru ca sportivii paralimpici sa mute muntii din loc anul acesta la Rio”, a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express Romania.

In urma unei tombole anuntate la inceputul campaniei de comunicare a maratonului, s-a desemnat si Maratonul DHL_Crosul Copiilor_Startcastigatorul excursiei la Rio de Janeiro (premiu oferit de organizatori) care se va bucura atat de culorile unei destinatii binecuvantate de natura, cat si de faptul ca va fi alaturi de sportivii paralimpici la Jocurile Paralimpice de la Rio.

Cu toate ca spotivii paralimpici au avut un traseu special, Ionut Grosu, jucator de basket in cadrul clubului “Temerarii” din Arad si sportiv al lotului national, s-a ambitionat si a finalizat traseul de maraton, ajungand la linia de final, acolo unde s-au incheiat toate probele de concurs.

Si anul acesta participantii au avut energie la finalul maratonului, dansand la concertul sustinut de Smiley – artistul a fost invitat pentru al doilea an consecutiv pe platoul de la Stana Turistica.

Editia 2016 a maratonului a beneficiat de sprijinul sportivilor Andreea Raducan, Monica Rosu, Constantina Dita, fostului rugbist George Balta, dar si al persoanelor publice: Carmen Bruma, Sonia Argint Ionescu, Ileana Badiu si Serban Damian. 

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.