Maratonul DHL Stafeta Carpatilor ii sustine si anul acesta pe sportivii paralimpici

Reprezentantii Comitetului National Paralimpic DHL Express Romania organizeaza pe 17 iunie a opta editie a Maratonului DHL Stafeta Carpatilor. Parteneriatul cu Comitetul National Paralimpic continua si in 2017, toate fondurile stranse din taxa de inscriere la eveniment fiind donate pentru a sustine mai departe realizarile sportivilor nostri paralimpici.

Evenimentul este dedicat tuturor celor care iubesc alergarea, indiferent de varsta. Structurat pe trei categorii de probe, Maraton (42,195 km), Semimaraton (21km) si Stafeta (7km x 6 persoane), Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, unul dintre cele mai indragite evenimente de alergare montana din Romania, ofera participantilor un traseu unic, precum si bucuria de a sustine performanta sportivilor paralimpici romani.

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.Ma bucur sa vad reactiile pozitive ale oamenilor atunci cand vorbim despre Maratonul DHL Stafeta Carpatilor. Nu numai ca a fost primul eveniment de acest gen din Romania, dar am reusit sa cream o traditie si un reper pentru alergatori, cei care sunt an de an alaturi de noi, dar si cei care se alatura in plus la fiecare noua editie. De la an la an numarul alergatorilor este mai mare si pentru asta le multumesc, deoarece fiecare noua inscriereSustinatorii Maratonului DHL Stafeta Carpatilor editia 2017 inseamna cresterea sumei pe care o donam partenerilor nostri, Comitetul National Paralimpic. 8 editii, 440 de companii, 5.200 alergatori, 112.000 euro donati sunt cateva dintre reperele acestui eveniment, care a evoluat de-a lungul timpului datorita tuturor celor care cred in noi: parteneri, participanti, sustinatori!” a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor ramane un mare sustinator al practicarii sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste intre 5 si 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.

Inscrierile sunt deschise pe maratondhl.ro, iar pana pe 27 martie taxa este de 80 lei / persoana, pentru companii si persoane fizice. Dupa aceasta data, taxele sunt:

  • 28 martie – 5 mai: 125 lei / membru de echipa, pentru companii si 90 lei / participant pentru persoane fizice
  • 6 – 31 mai: 155 lei / membru de echipa pentru companii si 115 lei / participant pentru persoane fizice.

Printre sustinatorii editiei 2017 a maratonului se gasesc Constantina Dita, Andreea Raducan, Monica Rosu, Miodrag Belodedici, Sonia Argint Ionescu, Carmen Bruma, Eli Roman, Adi Hadean, Dragos Bucurenci, Serban Damian si George Balta.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.