Maratonul DHL Stafeta Carpatilor: Peste 12.000 de euro donati Comitetului National Paralimpic

Maraton DHL start 2015DHL Express Romania, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Brasov, a organizat o noua editie aniversara a evenimentului caritabil Maratonul DHL Stafeta Carpatilor. Editia aniversara a adunat peste 1.500 de persoane pe platoul de la Stana Turistica, din Poiana Brasov . Startul a fost dat de fosta campioana olimpica la gimnastica, Andreea Raducan. Sumele stranse la zi, in valoare de 12.000 de euro (taxe de inscriere si donatii separate) vor fi directionate catre Comitetul National Paralimpic, pentru a-i sustine pe sportivii paralimpici romani in MAraton DHL Foto traseudrumul lor catre Olimpiada de la Rio din 2016. Echipa de sportivi paralimpici a luat startul la proba de stafeta si s-a clasat pe locul al III-lea in clasamentul general

Daniel Kearvell (Managing Director DHL Express Romania) si Gabriela Szabo (Ministru al Tineretului si Sportului)Anul acesta a fost un an deosebit pentru Maratonul DHL Stafeta Carpatilor: s-au implinit 10 ani de la prima editie. Ne bucuram ca, de la an la an, numarul participantilor creste si ca exista mult mai multe persoane pregatite sa alerge nu doar o stafeta, ci un semimaraton si chiar un maraton. Acest lucru se vede si in numarul de inscrieri la probele individuale de 21 si 42 de km. Ii felicit pe toti participantii, care, in ciuda vremii nefavorabile au continuat sa alerge pana la linia de Finish! Stafeta sportivilor paralimpici reprezinta un exemplu pentru noi toti – nu doar ca au dus cursa pana la capat, dar au realizat un timp de exceptie”, a declarat Daniel Kearvell – Managing Director DHL Express Romania.

Editia 2015 a maratonului a beneficiat de sprijinul si implicarea directa a sportivilor Andreea Raducan, Monica Rosu, Cristi Chivu dar si a mai multor persoane publice care s-au implicat activ participand in echipa de stafeta a persoanelor publice: Carmen Bruma, Jorge, Carmen Negoita, Doru Todorut. In plus, prezentatoare TV Andreea Berecleanu a fost prezenta la start pentru a-si arata sustinerea pentru sportivii paralimpici.

Pentru mai multe detalii, click AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.