Maratonul DHL Stafeta Carpatilor: Sute de participanti s-au inscris deja in competitie

Maraton DHL_Daca vrei sa misti lumea, incepe cu tine Sute de participanti, de toate varstele, s-au inscris deja la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor si pe 17 iunie vor fi la linia de start! Inscrierile pentru oricare dintre cele trei categorii de probe – Stafeta (7km x 6 persoane), Semimaraton (21km) si Maraton (42,195 km) – continua pana pe 30 mai pe site-ul competitiei, sectiunea Inscrieri. In plus, copiii intre 5 si 13 ani sunt invitati sa participe, gratuit, la Crosul copiilor, o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare. ”Daca vrei sa misti lumea, incepe cu tine! Participa!” spun toti sustinatorii editiei 2017 a Maratonului DHL, alaturi de care poti alerga pe 17 iunie.

Evenimentul se bucura de sustinerea marilor campioni Gabriela Szabo, Constantina Dita, Andreea Raducan, Monica Rosu, Miodrag Belodedici, dar si a multor persoane publice, precum Sonia Argint Ionescu, Carmen Bruma, Eli Roman, Adi Hadean, Dragos Bucurenci, Andrei Rosu, Serban Damian sau George Balta. Acest mesaj are o puternica legatura emotionala cu cauza pe care o sustinem, sprijinirea sportivilor paralimpici, cei care zilnic lupta pentru a demonstra ca nimic nu este imposibil, toate fondurile din taxa de inscriere fiind donate Comitetului National Paralimpic, partenerul nostru si in aceasta editie.

Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.Organizarea unui maraton nu este usoara, aduce sute de provocari, chiar daca esti la a opMaraton DHL_Startta editie. Cu toate acestea, bucuria de a alerga pe un traseu unic, intr-un peisaj desprins din poveste, energia data de cei care se aseaza la linia de start, dornici de a-si depasi limitele, determinarea pe care o vezi pe chipurile celor care alearga, emotia si satisfactia de a ajuta sportivii paralimpici care reprezinta Romania cu succes in intreaga lume, sunt factorii care fac ca organizarea Maratonului DHL Stafeta Carpatilor sa fie o misiune pe care iti doresti sa o iei de la capat”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

Toti cei care iubesc alergarea in afara zgomotului de oras, natura si care, in acelasi timp, isi doresc sa aduca contributia in societate prin gesturile lor si initiativele pe care decid sa le sustina, sunt invitati sa se inscrie pana pe 30 mai.

Maratonul DHL Stafeta Carpatilor incurajeaza practicarea sportului in aer liber in randul tinerilor, de aceea ei se pot inscrie gratuit in competitia de stafeta (limita de varsta 14 ani) sau semimaraton (limita de varsta 16 ani). Crosul copiilor este, de asemenea, o competitie unde participarea este gratuita si se adreseaza celor mici, cu varste intre 5 si 13 ani, fiind o categorie de concurs separata, cu distante mai mici de alergare.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.