Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSR WATCH

Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport a aliniat la start 4.120 persoane

Maraton TelekomMaratonul International Brasov powered by Telekom Sport a inregistrat la start un numar record de 4.120 de pasionati de miscare. Maratonul a fost castigat de Andrei Bogaci – la masculin, care a parcurs distanta de concurs in 02:46:00. Proba feminina a fost castigata de Maria Magdalena Veliscu, cu un timp de 03:16:53.

Competitia de Semimaraton a fost castigata de Mihail Bizniuc, la masculin, care a inregistrat un timp de 01:11:14. La feminin, castigatoarea a fost Nicoleta Sasu, cu un timp de 01:34:06.

Cursa de 10 kilometri a avut podiumul masculin compus din Cristian Marian Mosoiu, Viorel Palici si Andrei Livezeanu, iar la feminin, pe primele trepte au urcat Maria Gabriela Herman, Roxana Sion si Mirela Mihai.

Prin organizare si calitatea traseului, competitia a atras peste 150 de sportivi straini, din 34 de tari si sportivi de la 107 cluburi si asociatii sportive din Romania, iar participanti Brasoveni au fost prezenti la start in numar de peste 1.450.

Competitia din inima Transilvaniei, cu start si finis in Piata Sfatului, alergare pe cele mai importante strazi din Brasov si traseu ce ajunge pana in Poiana Brasov, a strans participanti din tari precum Angola, Africa de Sud, American Samoa, Australia, Bangladesh, Bulgaria, Cehia, Cipru, Franta, Finlanda, Germania, Grecia, Hong-Kong, Iran, Italia, Israel, Irlanda, Jamaica, Marea Britanie, Mauritius, Mexic, Malaysia, Polonia, Rusia, Republica Moldova, Reunion, Rwanda, Statele Unite ale Americii, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria si Vietnam.

Maratonul International Brasov powered by Telekom Sport este un eveniment sportiv de masa, un prilej de sarbatoare pentru orasul gazda, dar si de promovare si descoperire a obiectivelor turistice, culturale si gastronomice din Romania. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Poate te interesează și următoarele articole

CSR CAFE

Cum cel mai bine se invata din exemple concrete, apreciem ca este important sa comunicam si sa impartasim ceea ce facem, proiectele noastre, modul...

Featured

Kaufland România a selectat cele 14 organizații neguvernamentale care vor primi finanțare în valoare totală de peste 2.245.500 lei, in cadrul celui de-al doilea...

Featured

Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola HBC Romania si Coca-Cola Romania)  a lansat  Meniul Faptelor Bune, cu scopul de a ajuta cat mai multe persoane...

Featured

PENNY a inaugurat, alături de Habitat for Humanity, Centrul Comunitar din Buftea, un spațiu ce va funcționa ca un after-school și va deservi două...