Maratonul Olteniei: 139 de biciclisti si alergatori s-au inscris deja in competitie

CEZ_Maratonul OltenieiPana acum la Maratonul Olteniei s-au inscris 69 de ciclisti si 70 de alergatori din toata tara. Aproximativ 70% dintre cei inscrisi la competitiile de alergare au optat pentru traseul de semi-maraton (21 de kilometri). In ceea ce priveste competitiile de ciclism, cei mai multi participanti s-au orientat catre cursa scurta, 64 % dintre cei inscrisi pentru mountain biking au ales cursa de 33 de kilometri. Maratonul Olteniei isi redeschide portile iubitorilor de miscare in aer liber pe 29 si 30 august, pentru al treilea an consecutiv. Ciclisti si alergatori profesionisti sau amatori din toata tara si-au luat angajamentul ca vor transforma kilometri in energie pentru bine. Toti cei interesati sa se inscrie la Maratonul Olteniei o pot face pana pe 27 august pe website-ul competitiei, prin completarea formularului pentru tipuCEZ_Romania_Maratonul_Olteniei_2014l de competitie ales.

Participarea este deschisa tuturor doritorilor pe baza unei taxe care variaza in functie de data inscrierii. Pentru cursele de alergare (de 10 sau de 21 de kilometri) este perceputa o taxa de inscriere de 45 de lei, iar pentru cele de mountain biking (de 33 si 51 de kilometri), taxa este de 50 de lei, daca acestea sunt achitate pana pe 27 august. Participantii care vor sa participe in ambele zile beneficiaza de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Pentru plata taxei pana la aceasta data, participantii au la dispozitie mai multe variante: numerar in magazinele HyperSport, cu card bancar sau prin transfer bancar. Incepand cu data de 28 august, taxele de participare sunt de 70 lei pentru cursele de alergare, respectiv 75 lei pentru cele de mountain biking, iar cei care vor sa participe in ambele zile o pot face achitand valoarea de 100 lei pentru pachetul de o cursa de alergare si o cursa de mountain biking. Cei care doresc sa se inscrie dupa data de 28 august, vor mai putea achita taxele doar numerar, vineri, 28 august, in Parcul Zavoi, intre sau la primele ore in zilele de concurs”, spun organizatorii competitiei.

Taxele de participare platite de fiecare dintre cei inscrisi la Maratonul Olteniei vor fi completate de CEZ Romania, organizatorul evenimentului, cu o suma importanta, destinata sprijinirii sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean Valcea. Donatia totala de aproximativ 10.000 de euro va fi utilizata pentru achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor nascuti prematur: un analizor de gaze in sange, un bilirubinometru, doua lampi de fototerapie pentru nou nascuti si alte materiale.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii si Ciga Energy – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan si Reinvest – in calitate de parteneri Silver.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.