Maratonul Olteniei a adunat la start peste 430 de participanti din toata tara

Pedalam la Maratonul Olteniei pentru o cauza nobilaIn cele 2 zile ale Maratonului Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania, peste 430 de sportivi s-au aliniat la start, concurand la una din competitiile de mountain-biking sau alergare. Din Parcul Zavoi, cei inscrisi la competitiile de mountain biking au pornit spre frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea. Cu sprijinul concurentilor la Maraton, sectia de neonatologie a Spitalului Judetean din Ramnicu Valcea va putea oferi si mai multe sperante la viata, copiilor care se zbat inca din primele secunde pentru fiecare gura de aer. Suma colectata din taxele de participare se ridica la aproximativ 4.000 de euro, iar donatia totala catre Spitalul Judetean din Ramnicu Valcea va fi completata de CEZ Romania pana la 10.000 de euro. Banii vor fi utilizati pentruAlergam pentru sustinerea sectiei de neonatologie a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea achizitionarea unor echipamente vitale pentru viata micutilor: un analizor de gaze in sange, un bilirubinometru, doua lampi de fototerapie pentru nou nascuti si alte materiale.

In afara de competitiile sportive au fost pregatite si in acest an surprize pentru cei carora le place sa faca miscare si sa se bucure de activitati in aer liber, astfel ca sambata in parcul Zavoi s-a dat si startul cursei Family – o plimbare cu bicicleta prin oras la care au putut participa ciclisti amatori de toate varstele, cel mai tanar participant avand 6 ani. De asemenea, in parc s-au defasurat ateliere de creatie pentru copii. Creativitatea lor a fost stimulata prin pictura pe fata, pictura de figurine de ipsos, modelare moristi din hartie precum si alte activitati distractive, spun organizatorii evenimentului.

Sambata seara, incepand cu ora 19:00, concurentii, sustinatorii lor si toti cei care au vrut sa se bucure de un concert in aer liber au putut sa asculte melodiile care S-a dat startul la Maratonul Olteniei 2015i-au consacrat pe Elena Gheorghe si bandul ei, precum si cele mai noi hituri ale lor pe Stadionul Municipal Sintetic.

In afara de sportivii care au participat la cele doua curse de alergare duminica, si copii cu varste cuprinse intre 4 si 13 ani s-au bucurat de activitati sportive in aer liber. Cei mici s-au inscris la curse de alergareCopii se bucura de miscare in aer liber la Maratonul Olteniei dedicate care au avut loc in parcul Zavoi. Dupa premierea castigatorilor, toti copiii prezenti au fost rasplatiti si au avut parte de activitati distractive alaturi de personaje indragite.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a treia editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si EnergoBit – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, LeasePlan, Reinvest si EY Romania – in calitate de parteneri Silver. Partenerii media ai evenimentului sunt: Adevarul, Kiss FM, CSR Media si Realitatea.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Articole similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.